KumpirsMom Jdjdjdldl ben o hurafeye inanmak istediğim için şuan profilimdeki bebek ana ekranımda ve gebeliğim boyunca ona bakmayı düşünüyorum 🤣🤣
anneoluyorumm13 Jdjdjdldl ay ben kocama çok aşığım hamileyken bana olan desteği ve tutumuyla aşkım iyice pekişti çocuk birebir kocam resmen copy-paste 😁
Gg5348 Jdjdjdldl ayy ben çok baktım kızım sarışın ela gözlü ama ben de eşimde bebekken sapsarıymışız yani bence baktığımdan değil kendi genetiğimizden oldu😂🙈
Jdjdjdldl Bazı anneler renkli gözlü sarışın bebek fotolarına baktım bebeğim ona benzedi diye paylaşımlar yapıyor siz ne düşünüyorsunuz
Bus-ra590 anneoluyorumm13 bende kocamın gözlerine dudaklarına felan çok bakıyorum ya 😂 çok sevdiğim için ona benzeyecek gibi geliyor bana
Jdjdjdldl anneoluyorumm13 ay bende öyleyim bazı hamileler eşinden tiksinebiliyormuş ben iyice aşık oldum inşallah benim oğluşda babasının kopyası olur eşimin küçüklük fotosuna bakıyorum hep 😍😄
Krystal Jdjdjdldl Kara kaşıma kara gözüme bakmadan utanmadan istediğim bir sarışın çocuk var inşallah doğrudur 😂
Gg5348 Jdjdjdldl amin siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah insanın kendi yavrusu her türlü çok güzel geliyor🙈
[silindi] Ben bu hurafeye inanıyorum malesef ve telefonumun ekran resmi dahil görebileceğim her yere sarışın maviş bir kız bebek resmi koydum😂 not: eşimde bende kara kaşlı kara gözlüyüz bir mucize bekliyoruz bakalım😂😂