Minyonannecik 30.hafta makat geliş ve sürekli aşağıda hareket hissediyorum tuvaletteyim sürekli bide bel ağrısı eklendi dün kontrolde herşey iyi dedi ama bunlar yeni eklendi normal mi acaba
Tugcek_ Minyonannecik ben de 31. Haftadayım bel ağrım var ve sürekli idrarım varmış hissi var doktoruma söyledim geçen hafta aşağıda duruyomuş biraz normal dedi
seyma0661 Minyonannecik bizimde öyleydi ayakları aşağıda olduğu için sanki çıkacakmış gibi hissettiriyordu 😂
21Berra21 Minyonannecik ayy hiç sormayın vallah bende de yani sorun mevcut yürürken düştü düşecek diyorum bazen tekmeleri bile acıtıyor.Suan da ben 32+6 günlük gebeyim umarım biraz yukarı çıkar diyecem ama zaten doğuma da az zaman kaldı hayırlısı olsun artık sabredip dayanacaz🥲
Minyonannecik tecrubeliiannee ay diğer türlü dönünce midem yaniyor bu seferde 🥹 çocuk sığamadı içime resmen 😂
tecrubeliiannee Minyonannecik baş aşağı durunca daha rahat oluyor çünkü baş aşağı baskı yapıyor mide rahatlıyor benim Bayadır baş aşağı 😄
Sule45 tecrubeliiannee 29 benimde baş aşağı da sol kasık ve bel arasında bir ağrı var geçmeyen ve bacağıma vuruyor ağrı normal mı sizde de var mı
tecrubeliiannee Sule45 siyatik ağrısı olabilir sizinki benim bu gebeligimde baştan beri ağrı var magnezyum da kullanıyorum ama geçmiyor
Sule45 tecrubeliiannee korktum sancı giriyor bazen bayram girdiği için randevum da 8 nisanda doktora sorayım ben kullanmıyorum magnezyum