0Mommm Çok ağırlaştım ve sanki doğursam bile vücudumdaki ağırlık hissi gitmeyecek gibi hissediyorum. Normal doğum yapanlardan hep duyuyorum bebek çıkar çıkmaz hafifliyorsun diye ama sezeryan doğum yapanlardan da yorum bekliyorum bu konuda
aysenurx 0Mommm 2. Sezaryen olacağım ayaklarım açılır açılmaz rahatladığımı hissetmiştm yürüdükçe de çoğaldı o his ben de çok ağırım sanki olduğum yere sığamıyorum gibi 3 haftam kaldı sonra rahat inşallah
tecrubeliiannee 0Mommm normal doğum gibi olmuyor ben acıdan hafiflik falan hissetmemistim acikcasi sadece ağrım olduğunu hatırlıyorum inşallah 2. Si güzel geçer
Yildizyildizz 0Mommm gidiyor sezeryan dikiş yerleri acimasa daha iyi de her güzel şeyin var işte bir acısı geçiyor ama bunyeden bünyeye değişir 15 ay oldu olalı sezeryan
0Mommm aysenurx bende doğum sonrasını merak ediyorum işte doğurur doğurmaz hafiflik olacak mı eskisi gibi acaba
Kocamanailem_ Hafiflik oluyor illaki ama benim ayaklarımda ödem çok oldu ya sanki hava yastığı gibi ayaklarım belden aşağısı tamamen şiş 🤣 doktorum 1 ay sürer bu durum dedi
Kocamanailem_ 0Mommm valla ilk yürüyüşte hissettiğim tamamen uyuşukluk . Öyle hafifleme olmadı zaman geçtikçe oluyor . Ben 8 gün önce doğum yaptım karnım baya indi çok az göbeğim kaldı . Yeni yeni kendime geldim diyebilirim . Şuanlık tek sıkıntım ayaklarımdaki aşırı şişlik . Oda gitse hersey daha iyi olacak
aysenurx Vartedior ben asla yatmamıştım eşimle o gittikten sonra kendim sürekli yürüdüm annem yatıyordu yorulup ben yine yürüyordum hemşirelere odaya o yüzden 2 günde hoplayıp zıplayacak kadar iyi olmuştum yürürken yere bakmayın dik durun geçecek diyin tamam
aysenurx aysenurx ağrı geldikçe gittim ağrı kesici istedim onun sayesine ayakta kaldım inşallah bunda da hep yürüyeceğim benim karnıma da kimse basması ama ben bilmeden sürekli karnımı ittiriyordum boşalsın iyice diye
Kocamanailem_ 0Mommm 63 ile hamile kaldım , 78 ile doğuma girdim şuan 72 kiloyum . Gün gün karnım indi şimdi rahatladığımı hissediyorum