Ayseozer35 Bu ay çok umudum yok ama birden ayağa kalkınca hapşırınca veya birden sağ kasığıma ani kramplar giriyo bıçak saplanır gibi nefesim kesiliyo ağrıdan bi dk sürüyo geçiyo bu durum gebelikte olur mu
Derennn700 Ayseozer35 bi tanıdığım böyle gebe olduğunu öğrenmişti canım bat kaç senin ? Bende kimyasal yaşarken böyle olmuştu
Htc_2025 Ayseozer35 bende adet olacakmış gibi batma ağrı hepsi vardı beklemiyordum hatta bu ayda hamile olmam diye adetimi bekledim ama hamileymişim Allah’ım sanada nasip etsin hayırlısıyla
kalorisizpatates Ayseozer35 aynılarını ben de hissediyorum hapşırınca sanki kaşığımı söküyorlar gibi inşallah biz de güzel haber alırız🤲🏻 benim bat 2 Nisan gösteriyor🥹
Ayseozer35 Derennn700 bat 6 Nisan senin ne zaman başlamıştı canım benim yumurtlama döneminde başladı hala devam ediyor
Ayseozer35 Htc_2025 amin kuzum Allah razı olsun bu ay hiç umudum yoktu inşallah olur da çok güzel bi sürpriz olur 🙏
Raftakilimon Ayseozer35 merhaba bende 3 gün önce gebe olduğumu öğrendim 3. Gebeliğim bu üçündede sizin yazdığınız gibi belirtiler oldu ben yine öyle olunca kesin hamileyim dedim test yaptım pozitif çıktı. Allah sizede güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ayseozer35 Raftakilimon yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah rahat bi gebelik ve doğum gerçekleştirirsiniz 🥰 inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum bu ay neredeyse hiç umudum yoktu ama bu yazılanları okuyunca çok heyecanlandım ☺️
Basakparlar Ayseozer35 göğüs hassasiyeti vardı ek olarak bulantım hiç olmadı 26 haftalık oldum hayla da bulantım yok
Ayseozer35 Derennn700 o zaman yumurtlamadan hemen sonra sanırım benimde öyle oldu yumurtlamayla birlikte başladı gibi oldu bana umut oldunuz bu ay ya 🥹
Ayseozer35 Benim çok fazla bulantım var ama gastrit problemim var ondan mı anlamıyorum ama aç aç oruç tutuyorum bu ay da hamile değilsem onun için bi doktora gözükmem gerekecek
Ayseozer35 Raftakilimon bu ay adetimde baya şişti normale göre sonra da öyle kaldı bi şişlik var ama hassasiyet yok ama arada bi sızı oluyo
Ardennnnn Ayseozer35 canım bende ilk gebeliklerin hep böyle anladım baktım ayağa kalkıyom kramp oksuruyom bıçak batiyo gibi sonra pozitif çıkıyom☺️