Elifers Egegayk bende sendenim canım 20. Haftaya girdik hala belli değil😤😤nasıl bukadar erken öğreniyolar cinsiyeti şaşırıyorum
dilarabal1 Lavin___ bence erken dönemde belli olan bebisler erkek olduğu için o haftalarda genelde yorumlar yanıltıcı
Kbr_2019 dilarabal1 kanamam olduğu için gitmiştim 12+0 dı. Kanama alanı bayağı fazla bu arada cinsiyetini öprenmek ister misiniz demişti. Biz de e heralde dedik. Yani bazıları öğrenmek istemiyor yakınını yolluyor parti falan yapıyor demişti😂 yok dedik biz dümdüz öğrenip gidelim 🤭
Cananne24 GirlandBoy_Mom gercekten mi cok şasirdm 11+6 da kesin belli oluyor demekki cinsiyet hayirli alin kucaginiza
GirlandBoy_Mom Cananne24 doktorum yüksek ihtimal erkek dedi sonraki hafta net erkek dedi sağolun hepimiz inşallah🤲
esozturk1 @dilarabal1 benim 12. Haftada kıza benzettim dedi ama emin de olamadı kesin konuşmadı yani 17. Haftamda kontrolüm vardı erkek olduğunu öğrendik 😍
Eymennn1 esozturk1 bende 12 hafta da gittim çok küçük ve çok erken dedi ama bı tahminde bulunym dedi erkek demiş parti yapicaz dedik birqz oyuzden söyledi sanırım emin olmadığı için değişme olasılığı olurmu