Aleyna_nur Bende 12+3 te ikili tarama testine gittim ama bebeğimin gelişimi 13+3 doktora meraktan sordum o da %80 ihtimalle kız olduğunu söyledi üniversite hastanesinden takipliyim ve cihazları çok yeniydi
ozr1 hhaziran sizin çıkıntı olarak yorumladığınız ultrason görüntünüz var mı 🥹 Bende şu an 10. Haftadayım ve çıkıntı gördüm ultrasonda ama tabi ki doktorum bir şey söylemedi erken diye inşallah benimde sizin gibi kızım olur 🤲🏻
Smyye1B Aselimse Evet öyle söyledim ilk bebegimide o doktor söylemişti yine aynı doktoru tercih ettim direkt söyledim cinsiyet için geldim diye☺️
anneoluyorum94 dilarabal1 11.haftada fetal DNA yaptırdık o şekilde öğrendik doktoruma sormuştuk 16.haftadan önce söylemiyorum demişti 😅
Mhtpbkrc dilarabal1 dün gittim 12-5 ken belli dedi doktor biz henüz bilmiyoruz bugün akşam öğrenicez inşallah 😇🥰
busrademirerol dilarabal1 kızsa doktor daha net görüyor erkekte emin olamıyor :) ben 12 bile değildim doktor kız görüyorum dedi 🥰
Gamze010 Smyye1B bende 14 gittim doktor soylemedi valla belli degil diyip geçistirdi daha erkek kız tomurcuklari aynı dedi