Fatmagul38 Babasının askerden gelmesini beklemek daha kolaydı😐bir tek ben mi bu kadar sabırsızım zaman hic gecmiyor sanki
Edyedy Fatmagul38 aynen canim gecmiyook yaaa zaman hergun kac kaldi diye bakiyorumm aaaa bir gun daha gitti diye seviniyorum
ecrintosgeliyor Fatmagul38 valla 30uncu haftaya kadar su gibi geçti de sonrası geçmiyor. 34 olduk 1 hafta 1 yıl gibi geliyor
Sedef-345 Fatmagul38 ya çabuk geçmesinnnnn :) ben 18. Haftamdayım çok çabuk geçtiğini düşünüyorum . İlk çoçuğum olucak böyle iyiyiz biz :) şu anda zaman hızlı geçmesin hamileliğimin tadını çıkarıyım istiyorum .
Fatmagul38 ecrintosgeliyor bir yandan kendime kiziyorum erken gelmesinde zamaninda gelsin diye bir yandanda sabirsizlaniyorum.cinsiyeti ne :)
ecrintosgeliyor Fatmagul38 aynen erken gelmesindense tabi ki sabredicez kuzum 🤭 kızım olacak inşallah 😍 senin?
Fatmagul38 Sedef-345 aslinda banada oyle diyorlar.ama bana dogumdan sonra uykusuz geceler basliyacagı icin hamileligin kiymetini bil diyorlar.benimde ilk hamileligim ama ben uykusuz geceler icin sabirsizlaniyorum🤣😂
Fatmagul38 ecrintosgeliyor benimde oglum olacak insallah.rabbim tum annelere saglikla kucaklamayi nasip etsin
Sedef-345 Fatmagul38 sağlıkla gelsinler artık :) inşlh uslu bi bebek olurlar. Gaz falan olmaz. Rahatça uyurlar 🙏
Fatmagul38 Ozdilserpl kac haftalik:)gecmeyen zaman yok aslinda da biz sabirsizlaniyoruz.esim kiziyor artik erken dogdurtacan cocugu diyor😂onuda istemiyorum tabi ama merak iste simdilik kendimi orguye verdim birsuru oyuncak ordum😊
Fatmagul38 Ozdilserpl ayy masallah az kalmis hayirla saglikla gelsin insallah:) olsun elimizden gelenlerle yetinsinler artik 😊