bkdusunenanne Varmı arttıran ? Bebeğim ağzımdan çıkacak sanıyom😅 Bel ağrısı😅 Kasıklarda regl ağrısı😅 Sık tuvalet ihtiyacı😅 Ani toplanmalar😅 Feci tekmeler 😅 Eşime tepkide veriyor babam dediğinde eline eline indiriyo😍
tanhc bkdusunenanne kasıklarda regl sancısını ne zamandır hissediyorsunuz? doktorunuza sordunuz mu normal miymiş? bana da arada oluyor sanki o sebeple sordum. 29. haftadayım
Tugceeayo bkdusunenanne bunlara ek olarak da aşırı bir mide bulantım başladııı fena ağırlaştımmmmm gün sayıyorum 😁😁
danla2711 bkdusunenanne 32 haftalığız geceleri el ayak yanması yaşıyorumm iştahım yok denecek kadar az ve 8 kilo nasıl aldım bilmiyorum fazlasıyla ödemliyim sürekli uyku hali var yan yatınca canımı acıtacak şekilde kasıklarıma tekmeler yiyorummm veee son olarak herşeyden herkesten sıkılıyorum 😒
Ysmnzel bkdusunenanne benimde öyle bikaç gündür ama normal sanırım ya bebeğinizin kilosu ne kadar bende yarın 33 hafta oluyorum bize düşük doğum ağırlıklı bebek dedi doğuma kadar da kilo almaz dedi korkuttu bizi biraz
Ayseeee35 33+4 inanılmaz ağırlaştım çok hızlı yoruluyorum aşırı mide yanması varr🥲sık tuvalet ve sık uyanmadan bahsetmiyorum bile
Sedakrt bkdusunenanne 33+4 eksiği yok fazlası var öyle hareketli ki yerimden zıplatıyor sanki 10 kg olmuş öyle sert tekmeleri🥰 saat şuan 5.45 azıcık uyudum uyandım tuvalete kaç kez gittim hatırlamıyorum , yine uyuyamıyorum gezinip duruyorum 😂
Tgb_smh bkdusunenanne 37+3 ten sesleniyorum buralar alev alıyor 😃bel ağrısı kaşıntı hemoroidler uykusuzluk mide yanması yatakta dönememe rahimde baskı ve sürekli aceba nişan gelecek mi acaba erken doğuracak mıyım korkusu 😃gibi paranoyalar