Basakparlar Merida06 benim 1 gün gecikmeli 2275 tek gebelik ikiz gebelik betadan anlaşılmaz kese görmeye gittiğinizde belli olur
Rusapolat Betadan anlaşılmaz o. Eğer varsa iki keseyse kese oluşumunda görürsün. Aynı kese ikiziyse de 8-9. Haftada anca anlaşılıyor
Merida06 Rusapolat Geçen hafta tek kese dedi bugün iki kese dedi ama birinde bebek daha oluşmamış diğerinde oluşmuş kalp atışını duydum boş olanda belki olmayadabilir dedi. Bu konu hakkında fikriniz var mı acaba çok stres yaptım uyuyamıyorum
Yenibirannee Merida06 merhaba aynı durumu yasadım 2. gebelıgımde doktor eger gelısırse ıkız gebelık gelısmezse tek gebelık olarak devam edeceksın dedı gelısmedı ve kendı kendıne yok oldu tek gebelıgımı saglıklı sekılde tamamladım hıc kanamam falan olmadı
Rusapolat Merida06 biri geç döllenme de olabilir. Ya da hamileylen tekrar hamile kalmışta olabilirsin 🤭
Merida06 Basakparlar Çok stres yaptım acaba ikiz mi sonradan kaybolabiliyormuş keselerden bir tanesi bilmiyorum ya nasıl olacak
Merida06 Yenibirannee Allah hayırlısını versin umarım benimde öyle bir durum olur 4 yaşında bir oğlum daha var kafam çok karışık çok stres var kaygı var şu anda bayram tatili de girdi araya nasıl olacak bilmiyorum ya
Rusapolat Merida06 süperfetasyon deniyor canım internetten bak istersen🤭 aralarında 2 hafta ya da 1 ay oluyor