Cotanakk İyi akşamlar 26 sı pik günümdü sadece o günü değerlendirebildik. ve o günden beri 2 gündür kasıklarımda ara ara batma ve ince ince sızlamalar oluyor. Normalde olmaz o yüzden şaşırıyorum psikolojik mi bu yoksa başına gelen oldu mu?
pinar_5 Cotanakk kişiden kişiye değişir ama aynı şeyi ben de yaşadım bugün, dün ilişki oldu bugün belim koptu ağrıdan, karın ağrım da vardı. Bana çatlama gibi geldi aslında ovu test yaptım böyle çıktı. Tabi üstünden saatler geçti
Cotanakk pinar_5 bana pilden sonra sonuç böyle silikleşirse çatlama olmuştur denmişti sizinki de öyle sanırım
Cotanakk Meryem_mm ikinci gebeliğim olacak eğer olursa ilk gebeliğimde böyle bir şey oldu mu hatırlamıyorum hiç ama kendimi dinliyorum sürekli şuan mümkün olsa içeri kamera yerleştiricem 😀
pinar_5 Cotanakk evet doğru, test bugün geldiği için anca bugün yapabilmiştim önceki gün yumurtlama akıntım vs vardı belki de o günler pikti bugün çatlama oldu çünkü bugün bel ağrısı ve karın ağrısı çok çektim. İnşallah çatlamadır.
Nursima_Vural Kızlar birşey sorucam ya doktoruma sormayı unuttum🤦🏼♀️🥲şuan 6 haftalık gebeyım ilişkiye gırmemızde bır sıkıntı varmı acaba