kaderkeklikk24 Arkadaşlar bayram geliyor kabir ziyareti yapılabilir mi bazıları gebe kadının mezarlığa gitmesi iyi değil diyor kime inansam şaşırdım sizin düşünceleriniz neler
hamcokelek33 kaderkeklikk24 valla nedir ne değildir bilmem bazı şeyler de biraz batıl inanç. Geçen hafta annemin mezarına gittim rahatladım. Yanlış olduğunu düşünmüyorum
5134 kaderkeklikk24 Doğum gibi ölüm de gerçek bir zararı olduğunu düşünmüyorum.Bayram geldi babamı ziyarete gideceğim inşaallah 😔😭
Talentedmom kaderkeklikk24 bana da öyle dediler bir hocaya sordurdum anneme hoca sıkıntı yok gidebilir demiş
sedasalman kaderkeklikk24 bende gittim 2-3 defa olumsuz düşünceler bence olumsuzu çekiyor düşünme bence ☺️
Ozgeee22 kaderkeklikk24 Kızıma hamileyken gittim hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür 🙏🏻 Batıl inanç bence çok takılmayın derim
kaderkeklikk24 Herkesin böyle düşünmesi içimi rahatlattı rahatlıkla gidebilirim o zaman teşekkür ederim ☺️
arinmommy kaderkeklikk24 ben bir kaç kez annemi ziyarete gittim yarın da gitmek istiyorum bir sorun olacağını sanmıyorum…
gunesveguney kaderkeklikk24 İnanmıyorum böyle şeylere batıl inanç bu tarz şeyler. 25 haftalık hamileyim gebeliğimin başlarında da gittim mezarlığa kızımı ziyarete… Şimdi bayramda tekrar gidicem. 🤎
Beyzadrs kaderkeklikk24 ben direkt ilahiyet mezunu diyanet görevlisi yakınıma sordum. Hiç böyle bir durum yokmuş. Eskiden anneler mezarlığa gidip ağlayıp üzülmesin diye hurafe olarak çıkarılmış