babyiscoming_ Anneadayii_ evet bebek için olanı da var sterimar baby. Hamileyken ben kullandım baby i de bebeğime kullanıyorum şuan 😇
Busra2013 Anneadayii_ orasi oyle tabide bende panik atak anksiyet fln var herseyden korkuyorum hic iyi geciremiyorum hamileligimi
eilf150 Anneadayii_ benım hep tıkanık serum suyuyla bazen gece rahatlatıyorum sprey yasakmıs vermedıler
Ezgi58 Anneadayii_ garip bir şekilde burnumdan nefes alamıyorum ama her kokuyu duyuyorum. Her şeyin kokusundan tiksiniyorum ama nefes yok 😓 nefessiz kalmak sürekli uykumdan uyandırıyor sonra uyu uyuyabilirsen
Anneadayii_ Ezgi58 şükür bulantı ve tiksinmelerim erkenden bitti bulantı ilacı sayesinde diye düşünüyorum ama burun tıkanıklığı gerçekten berbat bişey
eilf150 Anneadayii_ fizyolojık su aynen sırıngayla burnuma itiyorum bide benım burnumun delıklerı cok kucuk acayıp kucuk hep zorlanıyofum hamıle olunca daha zorlandım daralıyorum faln
Anneadayii_ Busra2013 benimde 15 yakınmışız bende bi teşhis yok panik atak gibi ama film izlerken bile kalbim yerinden çıkcak gibi oluyo bebeğimi de hissetmek istiyorum artık ultrason günü beklemek çok zor
babyiscoming_ Anneadayii_ yenidoğan bebeklerin ilk 3 ay burun tıkanıklığı çok sık görülüyor grip olmasa bile hırıltılı ve zor nefes alabiliyorlar :)
nurisssko Anneadayii_ of okadar kötü bişeyki bu gerçekten ağzımdan nefes almak uykularımı kaçırıyor ki ben burun ameliyatı oldum 2 sene önce sıfır et met yani.bide burun kanamaları da çok oldu bende Şuan 36+5 im hala aynı en başından beri :((( allah yardımcımız olsunnn
Anneadayii_ nurisssko Et yoksa niye şişiyo tıkanıyo ki acaba bana da bi doktor et var ameliyat olman lazım demişti yıllar önce iyi ki olmamışım
nurisssko Anneadayii_ hamilelikle beraber başladı burun içi damarlarım şişmiş en başından beri böyle :( bide kanamada oluyo bende sık sık.bazen mesela sabah uyandığımda kan tükürdüğüm de oldu genzime kanı aktığı içinmiş.kendi doktorum gebelikte normal dedi KBB doktoruma da gittim ameliyatımı yapan oda aynı şeyi söyledi :(
Mickeylover Anneadayii_ hormonlardan dolayı geniz şişiyor ilk gebeliğimde doktorum onun için breathright önermişti çok işe yaradı bu sefer de oldukça kullandım öneririm deneyin yatarken
Mickeylover Anneadayii_ evet aynen ilaç falan değil sıkıntı yapmıyor ben iki gebeliğimde de kullandım
Anneadayii_ nurisssko gebelik gerçekten çok enteresan bişey ya bulantım varken kan kusmuştum ilk haftalar kanamam olmuştu bel ağrıları, kasık ağrıları, burun tıkanıklığı Allah’ım daha neler görücez bakalım