Esma006 Anneadayii_ sürekli peceteye hümkürdüm nane yağı sürdüm burun deliklerime ve içine akıtıyor burnu bide suyla ıslattım burun delik iclerimi böyle uaptim
Anneadayii_ Muhammederva düşük tehlikem olduğu için korkuyorum bitki çaylarından ama acaba yatmadan önce duş alsam rahat uyur muyum ki genelde saçlarım gür ve kurutmak zor olduğu için yatmadan duş almıyorum da
Muhammederva Anneadayii_ saçların zor kuruyorsa duş alma canım daha kötü olursun gece üşütürsün Allah korusun
Krdlnfrkn Anneadayii_ ılık su ve 1 tatlı kaşığı tuzu çay bardaginda karistirdim tuz eridi o suyu burnuma çektim finkirdim
aysetcdmr_ Anneadayii_ bende hiç geçmeyecek sandım şükür azaldı sizde içinizi rahat tutun zor biliyorum ama şöyle bi 18. Haftaya kadar bekleyin doktorunuzla da konuşun belki bir çözüm önerisi olur
Anneadayii_ aysetcdmr_ burun spreyi için sormuştum ama hiçbiri hamileler üzerinde denenmedi demişti doktor alternatif tıpla denicem bişeyler inşallah geçer
sedasalman Anneadayii_ benim de hamileliğimin başından beri öyle önce kaloriferi kapattım, camı üstten açıyorum odanın nemi düşsün diye genelde rahatlıyor nefesim ama bazen bunlar da yeterli gelmezse burun bandı takıyorum
Anneadayii_ sedasalman burun bandını denedim hiç işe yaramadı bende ama odam havasız olabilir yatak odam çok kuytu kalıyor havalandırması zor
aysetcdmr_ Anneadayii_ bide odalar için buhar veren makineler varya adına ne deniyor bilmiyorum nem olması için ondan alıp deneyin belki işe yarar bende almayı düşünüyorum
NurAyse_nur Anneadayii_ her hamileligimde yasiyorum hatta kuruluktan yara.olup kaniyo her seferinde suyla yıkıyorum bir tek
Ozakca-aslihn-1 Bende buhar makinesinin faydası oldu burnum tıkalı sürekli ağzımdan nefes almaktan baya uykusuzluktan ölecektim buhar baya açtı burnumu
Mhafsaa1212 Hamileliğimin son aylarında yaşamıştım doktorum okyanus suyu kullanabilirsin demişti hatırladığım kadarıyla azda olsa fayda ediyordu yastığını yüksekte tutmak, uyumadan önce duş almak kısmen fayda sağlıyor
Melistayfun Mhafsaa1212 merhaba 17 haftalık hamileyim aşırı burun tıkanıklılığı var burnum çok tıkanıyor milim nefes alamaz duruma geldim içime çekiyorum olmuyor peçeteye de olmuyor aşırı karın ve kasık etkerim geriliyor bunun bebeğe zararı olur mu acaba bide çok tavsiye edilen bi burun spreyi var onu kullansam yine zararı olur mu bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏
NurAyse_nur Anneadayii_ evet bnde cok zorlanıyorum düşün birde yara olunca mahfediyo bu durumA bnde çözüm arıyorum
Ozakca-aslihn-1 Anneadayii_ Deerma LD220 modeli diye geçiyor buhar vermesi güzel ama su doldurma sistemini çok sevmedik fazla basit diğer markaları da araştırabilirsin
Anneadayii_ Busra2013 evet yaa hatta eşim sarıldı bi kere denk geldi hızlı atışına şaşırdı adam bende sen sarılınca heyecanlandım ondan dedim 😂😂 ama sürekli oluyo gerçekten hatta demin oldu
ibcmom Anneadayii_ hava nemlendirici aldım isime yaradı, ondan önce cok kötüydüm. suanda da gün icinde nefes alamıyorum ılık suyla acıyorum her lavaboda