Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🙏 7 Ekim 2023 tarihinde enfeksiyonun kanıma karışması ile kesem yırtıldı 28+3de doğum yaptım hem dünyalar tatlısı bir kız çocuğu hem minicikti doğum ağırlığı 1068 gramdı ertesi gün 968 grama düştü en zorlandığım şey doğum yaptım ve bebeğimi kucağıma alabildim odaya çıktım diğer odalardan bebek sesi gelirken benim yanım bomboştu çok ağladım 3 gün sütüm hiçbir şekilde gelmedi kendimi öyle yetersiz bir anne hissettim ki baktım olacak gibi değil bana ihtiyacı olan minik bebeğim için ruhumdaki acıyı dindirmeye çalıştım doğum sonrası 14 gün enfeksiyon tedavisi gördüm inanın taburcusunuz kelimesini duyar duymaz hemen herşeyi çantaya doldurdum Ankara’da doğum yaptım Çorum’da yaşıyorum bu defa dört gözle evime dönmeyi bekleyen ben kızım orda yalnız kaldı diye yol boyu içim çıkana kadar ağladım sadece pazar günleri gidip görebiliyordum o kadar yetersiz geliyordu ki pazar günü gelene kadar her ziyaret saatinde kızımın ziyaretine gidemiyorum diye ağlardım çok zor günlerdi 44 gün kaldı kızım hastanede 1800de taburcu ettiler ben o stresle kızım hastaneden çıkana kadar sütüm kesildi mama ile büyütmek zorunda kaldım olsun bana göre önemli olan onun kiraz kadar midesini doyurmaktan ziyade ruhunu doyurmaktı 2 ay boyunca evimizde hiç bebek yok gibiydi ağlamazdı bile ama ben her gün onu kucağıma alıp onu ne kadar sevdiğimi vs anlatır öpüp koklardım mucize bir şekilde bebeğim iyileşme sürecine girdi ve çok şükür herşeyi geride bıraktık kızım çok akıllı bir bebek papağan gibi ne söylesek onu tekrar ediyor insan o günleri yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor yoğun bakım annelerini en iyi yoğun bakım anneleri anlar bakın geçmez dediğim günler geçti kızım yürüyor konuşuyor hatta 1.5 ay öncesinde abla bile oldu bugünleri hayal bile edemezdim gerçekten siz olabildiğince pozitif düşünün inşallah en kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz 🙏🌸