Sevgilimmmmmmm 29 haftalığım zorlanıyorum artık bilemiyorum ben belki hazır bir şeyler alırım baklava vs. Ayıp olur mu sizce yapmasam bir şey ya da yapsam sizce ne yapayım
Alpmom__ Sevgilimmmmmmm of hiç bir fikrim yok ya . Börek ve sarmam hazır ama 🥲 kayınvalideme giderken bıçak tatlısı yapıp götürmeyi düşünüyorum kendimize de istiridye tatlısı olabilir 🦪
Niiillloooyaaa Sevgilimmmmmmm ben baklava acicam valla bende zorlaniyorum 23 olucam bende ama disariya guvenemiyorum midemi yakiyolar ve gereksiz pahalilar kolay baklavalar var onlardan acmayi dusunuyorum
Bus-ra590 Sevgilimmmmmmm gelenim fazla olmayacak zaten yapmakla hiç uğraşmam annemin evindeyken de yapmazdık 😂 hazır almak daha kolayıma geliyor
Bnguuu_102 Bnguuu_102 ay börek yazacaktım en son bebepi salladığım yerde yazdım hiç fark etmiyoeum 🥲😅 Sevgilimmmmmmm
Bnguuu_102 Keşke gelen giden olsa da çeşit çeşit yapsam ne gidecek yer var ne de gelecek kimse ama kv baklava yapacakmış yanına da sarma ve kadayıflı muhallebi yapıcam belki sarma da yaparım
Cacaege Sevgilimmmmmmm annemdeyim 35 haftalığım hazır baklavalık yufkadan soğuk baklava yaptım kızartttım şerbetini bayram günü vereceğim
Krystal Sevgilimmmmmmm Tatlı yapmayı beceremem ben 😅 zaten bizimkiler ve eşimin ailesi gelir başka öyle gelenimiz olmaz. Onlarda biliyor yapamadığımı ayıplamıyor. Senin de durumun ortada ayıplanacak bişey yok. Yapamıyorsan hazır alırsın olur biter . Küsecek halleri yok ya.😅
Abilikardesli Sevgilimmmmmmm kadir gecesinde 5 sini burma baklava serdik bugünde 3 tencere sarma sardık yeterlidir bizim için 🥰
Esrackc Sevgilimmmmmmm biz zaten küçük olduğumuz için gelen olmuyor ben de eğer kayınvalideme yapacaksam şekerpare ya da revani yaparım gayet basit kolay tatlılar