Zeyneb35 Kızlar biii sağdan bir soldan tekme yiyen var mi nasıl oluyor o anlam veremiyorum bi sağdan tekme yiyom bi soldan 😄 21.haftadayim 😍
Merveee277 Zeyneb35 yaa çok tatlı dimi 😊 heralde elleriylede vuruyor bende anlamıyorum bir sağı yamultuyo bir solu 😂
Zhraaltun Zeyneb35 sagdan soldan tekme yetmiyor gbi bide kafasyla idrara baski yapiyo dakikada bir tuvalettb cikamyrm🤲☺☺
Motherscup Zeyneb35 çok güzel bir his bunu yaşamak isteyen herkese nasip olsun insallah buyudukce dahada sert oluyor tekmeleri 👧
Zeyneb35 Yagmurerol oh Allah daim etsin 😄 acıyor mu peki öyle diyorlar ya ben şimdi hiç acı falan duymuyorum
Gamze88 Zeyneb35 evet bazen öyle hızlı vuruyor ki cnm acıyor ne yapıyorsun diyorum içerde🙄aniden bi hızla bi tekme yiyorum tarifsiz 😂😅🙈babası futbolcu olacak diyordu ama boksöre de aday olacak bu gidişle 🙈😍21. Haftamızın sonları ve erkek 🧿❤️
Motherscup Zeyneb35 benim 23 suanda canim bi kizim olucak kizlar daha hareketli olurmus senin cinsiyet ne
esractn Zeyneb35 18 haftalık ikiz benimkiler❣ daha yeni yeni hissetmeye başlıyo gibiyim bi kaç gündür. Biri sağımda biri solumda bende artık o tekmeleri yemek istiyorum sanırsam 😂😂
Cansuu33 38+5 haftalığım benim kız 5 yerden yamultuyor karnımı elleri ayakları kafası her yeriyle uğraşıyor benimle doğum yakın özleyeceğim minik tekmelerini. )))