tecrubeliiannee Seymaaa05 28+2 ağırlaştım ayakta durunca topuklarım ağrıyor bebek kasiliyor sancim oluyor arada çatı ağrısı gece tutuyor
sumeyyedmr Seymaaa05 2 gündür hareketlerini az hissediyorum dün gece acile gittim nstye bağladılar hiç sancı yok hareketleri de normal dediler ama nedense ben hala korkuyorum
incimikkk @Seymaaa05 valla bel ağrısı ve karın ağrısı çok oldu dün gaz sancısı vurdu büyük ihtimalle sıcak su torbasiyla biraz geçti ama yine bazen ağrım oluyo ve çok tekme atıyo sağolsun yatarken kalkarken otururken başka bir şikayetim yok çok şükür canım
Seymaaa05 tecrubeliiannee Evet çatı ağrısı dediğiniz bacak ve kasık arasındaki kemiklerin ağrıması mı acaba eğer oysa bende de çok ayakta kalınca gün içerisinde oluyor da 🥲
Seymaaa05 sumeyyedmr Bebek büyüdüğü için yeri daralıyormuş sanırım bu haftadan sonra o yüzden az hissediyor olabilirsin her şey de normalmiş zaten ☺️
incimikkk @Seymaoztrk27 çok mükemmel bir sıcaklık değil zaten sıcak su torbasının pek bı etkisi olmuyo beş dakika sonra zaten soğuyo
Pelinbb Daha uykucu oldum ve enerjim de azaldı gibi.. uyurken de çok uyanıyorum dönerken kasıkta ağrım oluyor
Namiren Heryerim şişti ellerim ayaklarım el bileklerim acıyor bi anda bu hafta nedenini anlamadım ve kendimi çok yorgun hissediyorum