Eceeeeemmm Bu hafta böylr midem daha Fazla yanıyor gibi hatta bulanıyor gibi ağzıma su geliyor hiçbir şey yemek isteniyorum neden böylr oluyor olabilir benim gihi olan var mı ?
Mrvsmt2502 Eceeeeemmm 35 haftalığım 3 4 gündür midem yanıyor özellikle tatlı bir şeyler ya da paketli gıda yediğim zaman oluyor az az sık sık yemeye çalışıyorum
Edanurylm Eceeeeemmm mide bulantısı rahmin yavaş yavaş açılmasını sağlıyormuş bugün doktorum öyle söyledi normal yani
nevaneva Eceeeeemmm bebek artık mideyi sıkıştırdığı için mide kapakçığı açılıyormuş oyüzden oldugunu duymuştum bir doktordan
Eceeeeemmm Mrvsmt2502 benim midem 3 aydır yanıyor aslında ama bu hafta böyle farklı yanıyo gihi de bulanıyor gibi de anlamadım
Mrvsmt2502 Eceeeeemmm olabilir tabi ağrı eşiğiniz yüksekse daha çok bulantı oluyor ben bel ağrısı olarak hissediyorum ama öğle kasılma gibi değil bulantıyla birlikte bel ağrım artıyor
Eceeeeemmm Mrvsmt2502 ben bel ağrısı yaşamadım daha kasık ağrım var regl ağrısı gibi bide karnım taş gibi oluyor
Mucu Eceeeeemmm ay bende 38+4 üm karnım taş gibi oluyor birden kalbim hızlı hızlı atıyor nefesim daralıyor sonra geçiyor adet sancısı gibi sancılar vuruyor arada
Edanurylm Eceeeeemmm evet evet yani sıkıntı yok bende de aynısı vardı bugün kontrolde söyledim normal dedi