Mrv342 Kızlar 32 haftalığız oğluşım olacak yatakta ne tarafa yatsam ya da koltukta falan yan dursam bebiş yattığım yönden aşağıdan itiyor🥹 rahat edemediğinden mi itiyor eziyor muyum ki çocuğu🥹🤣 saçma gelecek her yatmam da aynı şey olunca size sormak istedim ama sizde yaşıyorsunuzdur eminim
Glr95 Mrv342 valla benimde kızım olcak 32+5im aynı durum bizde de var sürekli ittirip duruyor sanırım kasılma diyorlar buna benim hem canımı acıtıyor hemde idrar torbama baskı yapıyor ne yapacağımı şaşırdım bende 🙊
danla2711 Mrv342 ay bende 12 itibariyle 32 haftalık olacağım ve aynı dediğiniz gibi ne tarafa yatsam o tarafı ittiriyor rahatsız mı oluyor anlamadımm😂😂
Mrv342 Glr95 Ay evet evet aynen öyle mesela çok afedersiniz tuvaletim yok yaptım tuvaleti diyelim 1 dakika geçiyor tuvalete gidiyorum bakıyorum cisim gelmiş bile çünkü çocuk sürekli ittiriyor sanki dik duruyor böyle basıyor ve sürekli kasıklarımda ağrı hissediyorum iki haftadır demek bunlar kasılma oluyor🥹
Sevvalisik 33+1 aynı problem işin kötüsü otururken de öyle bizim bey ☺️ sanırım bebişlerimiz rahatına düşkün olacak . Büyüdükleri için yerleri daraldığından net hissediyoruz diye düşünüyorum , rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🤗
Mrv342 Sevvalisik Ay evet evet eşime onu diyorum resmen oturamıyorum demek normalmiş oturamıyorum artık , oturunca da ittiriyor o zaman bunlar hep normal şeyler demek ki ya bildiğin üçlü koltuğu açtım yatak gibi ya yatıyorum ya yatar gibi oturuyorum yoksa böyle artık dimdik oturamıyorum alttan itiyor hep🥹🥹
Mrv342 Minyonannecik aiii vallahi rahatladım diyorum acaba çocuğu eziyor muyum üstüne mi yatıyorum ne yapıyorum koltukta oturuyorum yatıyorum bir şey yok gece tam yatınca öyle itiyor ki koluma elimi hayret ediyorum sanki gece neler oluyor🥹🤣
Minyonannecik Mrv342 ahaha bende öyleyim vajinada batma oluyor şimdide o başladı dün doktora gittik makat gelişli popoyu dayamış oraya ondan olmuş meğer
busra05_ 32 ye gırıyoruz benım paşamda öyle sola yatıyorum itiyor sağa yatıyorum itiyor bide bazen oyle itiyor ki aşağı düşüyorum gıbı hıssedıyorum. Erkek bebek yaramazlıkları baslıyor yakısıklının😂🫠