merveasd Doğum izni 1 yıla çıkacak diyorlar aile yılı 2025 .sizce ne zaman yapılır ne zaman çıkar dün toplantı oldu aslında ama haber yok
Beyazmelekkk merveasd Elsa57- doğum izni 6 ay olacak ve Haziranda tamamlanacak diye geçen gün haberlerde söylendi kızlar zaten 4 ay. +2 ay verilmiş mi olacak ve Haziranda tamamlanacak ise yasalasir mi hemen benim annelik izni hazıran başı bitiyor çünkü .
Sren1289 Umarım bir önceki çıkar yasalaşır gerçekten calısan anne olarak hem bize hem kucak bebeğe yazık oluyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin merveasd
merveasd Elsa57- bende mecbur ayrılacağım seneye eylülde öğretmenim 🥲sağlıkla büyütmek nasip olsun gerisi halledilir canım
sonarzum Beyazmelekkk Nerede okudunuz veya gördünüz acaba. Ben de çok merak ediyorum son dakika takip ediyorum sürekli. Allah yüzümüze bakar inşallah
imcakir Beyazmelekkk bende böyle gördüm bir haber kanalının videosuydu 2 aymış evet, bu ay 2. Toplantı olup konuşulup haziran da tamamlanması bekleniyor diyordu ama 2 ay da az bilemiyorum
Beyazmelekkk imcakir hangi kanaldi ben hatırlayamıyorum ya. Haziranda tamamlanmasi denilirken acaba Haziran’da yasalasir mi yani ? Haziranda iznim bitiyor tamda çünkü
merveasd Amin inşallah bence 2025 doğumlu olacak şekilde kimseyi mağdur etmeyecek bir düzenleme olur eğer bu sene çıkacaksa .inşallah bu sene çıkar bu kadar haberi oldu bu sene olur inşallah aile yılı sonuçta 2025
Beyazmelekkk merveasd bende öyle düşünüyorum aile yılı 2025 olduğu için bu seneden itibaren 1 Ocak sonrası doğanlar kapsar geliyor. Ama sıkıntı şu ki eğer 6 ay yaparsalar zaten mevcutta 4 ay. Ve +2 ay için yapılacaksa bir işe yaramaz benim iznim Haziran’da bitiyor zaten Haziran’da tamamlanmasi bekleniyormus