Irug Nazoz Çok sevindim bizim de dogum yapali yarın 1 hafta olacak inşallah bizimde gözüktü çok şükür Allah bebeklerimize uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin inşallah
Betulugi Çok sevindim kızlar ❤️ Benim de 34. Haftada gördüğüni söyledi doktor, çok şükür ❤️ İstanbulda mı yaptıysanız doğumunuzu hangi hastanede yaptınız, doğuma az kaldı bende hastane bakıyorum.
Emlyldz Hayır daha yapmadım şuan 35+4 teyim ve korkuyorum . Beni neler bekliyor acaba çocuğum doğunca nasıl bir yol izlenecek endişeleniyorum :(
Nazoz Emlyldz hic endiselenme ben hamileligimi kendime zehir ettim. Cogu bebekte dogduktan sonra gorunuyormus. Ben inaniyorum ki seninde oyle olacak icini ferah tut saglikla gelsin insallah❤️
Betulugi Emlyldz İnşaallah sağlıkla kavuşursunuz canım Bende doğum yaptım bebeğimde herhangi bir sağlık sorunu görülmüyor, ama 9unda ultrason yapılacak kese var mı yok mu o zaman daha net görülecek
Betulugi Emlyldz İnşaallah sağlıkla kavuşursunuz canım Bende doğum yaptım bebeğimde herhangi bir sağlık sorunu görülmüyor, ama 9unda ultrason yapılacak kese var mı yok mu o zaman daha net görülecek
Emlyldz Peki sizin bebeğinizi doğar doğmaz küveze koydular mı bana bir çocuk cerrahisi böyle olması gerektiğini söyledi o yüzden takıyorum aslında
Betulugi Emlyldz hayır koymadılar Çocuk doktoruna safra kesesi görülmedi dediğimde bazen mide beslenmeye başlamadığo için görülmüyor, olmasa da sorun yok safra kesesi olmadan yaşayan bisürü insan var dedi
minikss Merhaba benim bebeğimin de safra kesesi yok ek bulgularımız da var kalpte delik var devlette detaylı yaptım müsküler vsd olduğu söylendi daha sonra özelde detaylı ultrasyon yaptırdım emin olmak için inlet vsd olduğu söylendi dha ciddi bi kalp rahatsızlığıymış. Dün tekrar 27+2 haftalık perinatolojiye gttim devlet hastanesi müsküler vsd dedi kime inanacagimi şaşırdım. Safra yine görünmedi. İnşallah bizimde doğduğunda görünür sizin mesajlarınızı okuyunca bana umut oluyor.
zzeyneperz Emlyldz benim bebeğimde ense kalınlığı görüldü hasta doğabileceği söyleniyor. Amniyosentez testi vermem gerektiğini söylüyorlar ama ben istemiyorum. Recep hocaya randevu almayı düşünüyorum giden birisi olarak önerir misiniz? Benim içimi rahatlatır mı? Kabus gibi bir süreç içerisindeyim 😔