Mavili1480 Kızlar oğlum 14-15 gündür hasta antibiyotik kullandık grip ilaçları buhar veriyorum 3 kere doktora gittik her şeyi geçti öksürüğü asla geçmiyor gıcık gibi kaldı önerebileceğiniz iyi geliyor dediğiniz bitkisel olarak öksürük şurubu var mı
Cessika Mavili1480 prospan vardı hâla satılıyor mu bilmiyorum o iyiydi. Bir de pekmez limon zeytinyağı karıştırıp veriyorum oğluma baya fayda ediyor bi deneyin bakalım
06Pembemavi80 Mavili1480 çam kozalağı içiyorum zaadelife markası . Öksürük için onu kullaniyorum geçiriyor
dilaradoyan Mavili1480 Grintuss kullandım ben. İlaçları bittiyse bile serum fizyolojikle hava vermeye devam edin öksürük geçene kadar. Bu ikisi kızımda öksürüğü geçiren yöntem
2Princess1Mom Mavili1480 Prospan ve grintuss kullanıyorum ben öyle zamanlarda kuzum 5 yaşındaki kızım için. Geçmiş olsun. 🤲❣️
Yogurtlupilav Mavili1480 grintuss tan memnunum ama son günlerde 2 kaşık bal+1 limon+1 çay kaşığı zencefil tozu+ çeyrek çay kaşığı karabiberi karıştırıp 1 saat bekletip veriyorum baya iyi geldi
2Princess1Mom Mavili1480 İkiside güzel ama Prospandan daha çok memnun kaldım kuzum. İyileştirme, boğazı yumuşatma konusundan daha hızlı bence.
Mrvsmt2502 Mavili1480 kızıma prospan kullanılıyorum. Birde öksürük için gece yatmadan sırtına vicks sürüp yün yastık koyuyorum çok kolay geçiriyor
GezenTavuk_2 Mavili1480 prospan ve grintuss var cnm ama grintuss bir tık daha iyi içinde bal vs de var.
TheMuhtesem Mavili1480 ben oğlum hastalanınca zühre ana kozalak macunundan 1 tatlı kaşığı yediriyorum, iyi geliyor öksürüğüne
Mavili1480 Burnosunn_annesi Sağol kuzum aldım ama fayda etmedi dün acile gittik kanında enfeksiyon çıktı
Melikeakkc Mavili1480 ben göğsüne sıcak havlu koyuyorum odasına nemlendiriyorum. Havlu çok iyi kesiyor öksürüğü.
GirlandBoy_Mom Mavili1480 benim kızımın da öyle çıkmıştı ama hemen geçti merak etme canım çocuklarda görülen bişey zaten geçmiş olsun🌸
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bu ay doktora 5 kere gittim canım cidden yoruldum artık geçsin bayram gelmedi bir şey anlamadım 😔