Sezenkarademir Kızlar. 26+4 günlük hamileyim. Sabah yataktan kalktıktan sonra vajinamdan bir şeyin aktığını hissettim tuvalete gidip baktığımda iç çamşarım baya su gibi ıslanmıştı. Başına böyle bir şey gelen var mı? Çok tedirginim 🤦♀️
hohomoromu Sezenkarademir sulu akıntı olabilir ama yarın bı dr git istersen sızıntı var mı bakılsın 👍
Kahramanlar Hemen dr git bence ben fitil fitil kullanıyorum o yüzden sabah ilk uyandığımda iç çamaşırım bayağı pijamamda hafif ıslatacak kadar akıntım geliyor fitil ile birlikte dr bana suyun iyi dedi bende bez kullanıyorum senin durum farklı olabilir
031965 Akıntı gibi mi yoksa çamaşırını epey ıslatmış mıydı? Bence herşey olabilir bunu da ancak dr. anlar bi git bence ya da ara doktorunu. Ayrıca kontrol et devamı gelecek mi diye
esra_nur Ben sağlık ocağındaki hemşiireye sormuştum. O normal hamilelerde oluyo. Suyun gelince altını kaçırmış gibi olursun o kadar az olmaz dedi. Korkmayın o yüzden yine de tedbirli olun yeter
enfla esra_nur bnm arkadasım sızıntı seklnde suyu azalmıs anlamamıs hıc erken dogurdu mecbur ondan korkuom su mu anlamadm da doktorda bugun suyun normal dedı ama bıldıgın şeffaf su ıslanıo camasırım avuc ıcı kadar hemde