Geleneksel1anne Momiesss 1. Si bu çok sağlıklı bi hareket canım 2. Si o an inan ki hiç umrun olmuyor ve benim doktorum yap hayır çok iyi aferin falan ded ben de çok utandım ağladım falan sakın tutayım deme çok daha zırlaşır doğum demişti
Nanelimon_19 Momiesss ben doğumhanede son çatala alınmadan önce çömel ıkın dediler o ara çok az yapmştım ama hiç umursamadılar bile 😂
Mrvsmt2502 Momiesss doğum sancınız başladığında kaka yapacak olmak aklınıza bile gelmiyor yeterki ıkınayım bebek çıksında rahatlayayım diye ıkınıyorsunuz düşünmeyin bu kadar 😃
Dilamser Momiesss ben 2 doğum yaptım öyle bir sıkıntım olmadı bebek kanala inince varsa tuvaletin gelirse gidip yaparsın o sonrasında gelmez bazı doktorlar doğum öncesi lavman yapıyorlar .
Nanelimon_19 TheMuhtesem bana lavman yapıldı ama yinede kaçırdım yanii lavman yapılsada kaçabiliyor az da olsa 😂
Krystal Momiesss Çok çok geriliyordum bende. Instagram’da doğumda böyle olan var ve biz bunu çok normal karşılıyoruz diyen doktorlar ebeler gördüm. Tamam dedim umursamaz olacağım.😂
Sibelipekf Momiesss canım benim de öyle oldu aslında o gelen hiç tuvalet değil bebeğim baskisi ben de dedim tuvaletin geliyor ama bebek geliyromus korkma yani idrar içinde e zaten sonda takiliuor onu hiç hissetmiyorsun bile