Melis_21 Ozgeliz bana erkek demiştiniz ama doktor kız dedi ilişki tarihini yanlış söyledim diye mi acaba:)
Anneyim20 Ozgeliz Rica etsem banada bakabilirmisniz 07.09.2002 Son adet tarihi 05.05.2025 28 günde bir âdet Ama ilişki hatiralmiyorum Şuan 11 haftaligiz 😘
supermom__ Ozgeliz doktor kız dedi bir kızım vardı erkek geçiyordu ve öyle hissediyordum emin olamıyordum 😄
Ozgeliz supermom__ hesap doğru demek ki 🧿🙏🏻 Sağlıkla kucaklayın inşallah 🌸🌸 ne güzel kızınıza kız kardeş geliyor 😍😍 üçüncü düşünürseniz ileride planlama yaparız.
Derennssu @Ozgeliz ilginize maşallah cidden🙏🏻 çok tatlısınız❤️ tek tek ilgiyle dönüyosunuz teşekkür ederiz 🌸🌸❤️🙏🏻
Ozgeliz Melis_21 eski mesajlara baktım tarihi yanlış vermişim demişsiniz ve çok fazla mesaj var eskileri çok zor buluyorum siz ne tarih verirseniz ona göre hesaplıyorum 😊
Ozgeliz Melis_21 şimdi eski mesajları buldum siz tekrar ilişki zamanına 10 Ocak diye yazmışsınız ve kız bebek çıkıyor zaten ilk başta verdiğiniz tarihe göre erkek demişim sonra sizde yanlış tarih verdim diye beyan etmişsiniz yani maşallah hesap doğru 🧿🧿
supermom__ Dtarihim:07.07.1994 eşimin d.t.11.12.1992 S.a.t:01.04.2025 adet döngüm:27 gün ilişki tarihi:10.01.2025 Ozgeliz @Melis_21 tarihleri eski mesajdan buldum önce erkek demişsiniz ama doktor kız demiş tekrar bakar mısınız yazmış
Ozgeliz ozlem7090 gebelik başından beri hesaplanıyor Doğum tarihiniz son adet , adet döngüsü ilişki günleri
usermomy Ozgeliz merhaba Benim doğum tarihim 19.10.1996 Eşimin 16.11.1994 Son adet 13 Mart Dongu 40 günde bir doktor bundan sonra sorsalar son adet 29 Mart dedi geç dollenme
Ozgeliz Ozgeliz @Melis_21 Bakın burda da açıklamışım size. Siz tarihi yanlış verdim diye yazmışsınız 🌸