Almirolie Almirolie iftardan sonra kestirmeye gidiyorum en çok hangi şık olursa onu yapıcam 😅 kararsızlık ve başak burcu olmak…
Aylaa123 Almirolie genelde uzun saçlı kişiler küt kestirince sacını ayrı bi aydınlanma ayrı bi gençleşme yaşıyolar ben sizin yerinizde olsam küt kestirirdim hem değişikli olur baya baya
mucizebebegimmm Almirolie kestirme uçlarını düzlet 🥹🥹🥹keşke uzasa benim saçlarda ne güzel uzamışlar maşallah 🧿
Almirolie Busra2013 aşko kestim ve pişmanım hahah 6 senedir kuaför görmedim kendim kesip boyadım bebek bırakmıyor diye gideyim dedim ama sevmedim kötü kesti
Busra2013 Almirolie yine guzel olmus ama sekil bozulsa neye benzer bilmiyorum bnde fonle ciktim havali havali dus aldim mala benzedim😂😂😂😂
Almirolie Busra2013 hahah sorma yaa adamla kavga ettim ben aynı boy kalsın kat atın deldim hala diyorki boyuna ellemedim 😂benim saçım çok inatçı değil güzel durur yine ama az uzasın kendim kesicem 😍
Almirolie Busra2013 acilen kuaförlüğü bırakması lazım küt kesmeye başka yere gidecektim eşim zor tuttu 😂😂bi hafifliyeyim dedim sonu hüsrann