Kelebek671 Ne kadar yersem yiyeyim doyamıyorum. Açlıktan oturup ağlayasım geliyor . Ne yersem yiyeyim ne yaparsam yapayım migdem yemek yedikten sonra bile açlıktan kazınıyor . Artık ağlamak istiyorum . 9 haftalığım . Bir önerisi olan .
zynpknt Kelebek671 şekerli şeyler tüketmekten kaçının şeker tüketince açlık hissi hiç geçmiyor yani tatlı vs
Kelebek671 zynpknt zaten şeker tüketimi olaraktan meyve harici birşey tüketemiyorum ama oluyorum şu doyumsuzluktan
Kelebek671 Aysegul466 bana aşırı fazla mı geldi bilmiyorum ama artık ağlamak istiyorum ne zaman geçecek bu durum
Aysegul466 Kelebek671 aynı şeyleri yaşamışız hiç bu kadar iştahımın açık olduğu bi dönem yaşamamıştım insana ister istemez kaygı streste yükleniyor ben öyle sevinçli ağlamaklı bir gebelik öğrenmeside yaşamadım isteyerek olmasına rağmen kaygı stres daha ağır bastı aslında çok büyük şükür sebebi böyle olması öyle düşünün bunlar gelip geçici dönemsel hala yaşıyorum son 1 ayım kaldı ama alışamadım hhala 🥰
Girlmama Kelebek671 yemek ye 5 öğün yemek yiyordum ve ara öğünlerim de vardı elim ayağım titriyordu yemek yemesem