Offf lütfen biri bununda yalan olduğunu söylesin düşünmekten kafayı yiycem artik
- Düzenlendi
Ya kızlar Allah aşkına bebeği koruyan kese ne işe yarıyor ?? Bebek zaten kesenin içinde korunuyor ister uzanın ister amuda kalkın o kadar yabancı sporcular var 8-9 aylık hamileyken en ağır sporları yapıyorlar hamilelik o kadar hassas bir durum değil düşecek bebeği ne yapsan tutamazsin zaten Allah’ın takdiri ama sağlıklı bir bebek neden düşsün??
iknrkc İnşallah canım 🙏🌸
crnsydm bu kadar kesin konuşmamak lazım. Adı üstünde sporcu bilinçsiz yapmamak lazım , kafana göre pozisyon hareketler yapmamak lazım her bebeğin kendine göre riskleri var gelişimi var kimisi etkilenir kimi etkilenmez. O yüzden böyle net konuşmak yerine yinede dikkat etmekte fayda var..
Siz amuda kalkabilirsiniz hoplayıp zıplayabilirsiniz ama sonra bisey olduğunda da burda eyvahh şöyle oldu böyle oldu demeyin..!
iknrkc pos olduğum için gebelikten 20. Haftada haberim oldu benim, ve zayıflama amaçlı baya ağır spor yapıyordum hiç bir belirti yaşamamıştım be 4 aylık gebeliğimin başımda 10 kg vermiştim bence abartıyoruz ve gebelik bu kadar zor bir durum değil . Diğer canlıları düşünün hamileyken avlamıyorlar koşuyorlar hayatlarına normal devam ediyorlar
Dr Kağan Kocatepe videosunda uzanmak tehlikeli diye bir şey yok, asılsız demişti.
iknrkc tatlım neden bu kadar stres yapıyorsun birşey olacak ise buna kimse mani olamaz sen Allah’a bırak bol dua et bu vesveseler şeytan dan gelir dikkat edeceksin tetbir alacaksın taktiri Allah’a bırakacaksın çok yorulma uzun yerlere uzanma Allah’a emanet et, teyzem üç kızı bir oğlu var son kızını hiç istememiş sırtında un çuvalını üç kat çıkarmış neler yapmış düşmemiş, yiyecek ekmeği varsa düşmez ne olursa olsun sen Allah’a sığın kendine de etrafına da hayatı zindan etme, bebek doğunca Allah korusun bir sıkıntı olsa, yada sağlam biz varmı bir garantimiz salise sonrası bir bilinmez hepimiz birer engelli adayı hepimiz birir mefta adayı iken bu kadar kendine stres yapma oluruna bırak hayatı anın tadını çıkar kaç haftalık hamilesin
_Minikpanda şu an tedirgin olmanızın hiçbir anlamı yok 😂 uzanmadan önce tedirgin olmamız lazım ama uzanmaktan kastım hafifçe esnemek değil. Ciddi bir uzanmadan bahsediliyor. Allah göstermesin olur da ayrılma olursa çok çok çok şiddetli bir kanama olur beraberinde. Yani şu an o uzanmanızdan kaynaklı bir sorun olmuş olma ihtimali yok.
Guzelanne56 bende aynı şeyleri yazdım arkadaşa dünya imtihan dünyası Rabb’im buyuruyor kimi benden çok seversen onu senden alırım onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım Rabbime emanet en büyük duam Rabb’im evlatlarım ile imtiha etme Rabbim sabır versin inşallah cnm cennet kapısında meleğin seni bekleyecek annem babam olmadan o kapıdan geçmem diyecek dünya da imtihanı ağır çok acı ama diğer âlem de mufakati çok güzel Rabb’im sabrını artırsın inşallah cnm evlatlarına içinde benim ve burada ki tüm annelere bağışlasın Rabb’im 🤲🏻♥️🥰😍😘😘
Guzelanne56 öncelikle başınız sağolsun evladınızda Rabbim size bağışlasın dediginiz çok doğru 🙏🏻
Gamzeli_03 20 haftalık hamileyim bi de hâlâ pek hissedemedim ondan evhamlıyım sanırım güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻☺️
iknrkc canım 20 hafta erken ben ilk bebeğimi 25 den sonra hissettim sakın ol Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz 🤲🏻😘😍🥰
iknrkc bende 22 de hissettim seni öyle iyi anlıyorumki cidden bişey mi oldu diye kafayı sıyıracaktım , bu arada perde asma dolap üstler silme ne bileyim mutfak dolabının üst kapaklarına uzanma ( bunlar bi perde asma kadar uzun süreli yapılan eylemse eğer) tehlikeli olur he bide ağır çekme, kaldırma felanda . Bu tarz şeyler yapmadıysanız yada anlık yapıp geçtiyseniz inşallah bişey olmamıştır sıcak suyla duş almamaya ve bol bol dinlenmeye özen gösterin sol tarafınıza yatın ve biraz karnınıza odaklanın kelebek çırpıntısı gibi hareketlerle başlıyorlar çünkü dinlenin inşallah bişey yoktur, bende 15. Haftalarda ağır bi halı yıkama makinasıyla ev süpürmeye kalkıştım karnım kasıldı ikiye bölündü resmen bir tarafı sert bir tarafı yumuşak aklım çıktı sonraki gün doktora koştum baktı çocuğu yormuşsun kendini bi köşeye kıvırmış duruyor dedi 🥹