Herkese merhaba yanımda 9 günlük uyuyan bi fıstıkla yazıyorum bunları🥲
19 Mart’ta 2 cm açıklıkla sabah 6’da 40. Haftamda yatışım yapıldı , tansiyonum son haftalarda çok değişikti yükseliyordu düşüyordu riske atmak istemedik 42’yi beklemek istemedik açıklık da olunca suni sancı deneyelim dedik Son muayenedeki kilosu 3300 grdı 3745 gr doğdu Sabah 6dan 3e kadar suni sancı aldım 2 saatte 1 açıklığıma bakıldı hiçbir değişiklik olmadı nstde sancılarım çok düzenliydi kasılmalar çok güzeldi sancı geldikçe pilates topuyla hareket yaptım süreç çok güzel ilerliyordu ama açılma olmuyordu doktorum kordon olabilir dedi ben de biraz perişan olmuştum açıkcası Açılma biraz İlerleseydi iki gün daha bekleyebilirdim ama motivasyonum da iyice düşmüştü doktorumun da kordon olabilir demesiyle sezeryana alındım ameliyathaneye girdim belimden uyuşturdular kollarımı iki yana koydular bir yanımda çok tatlı bir hemşire vardı hep benimle konuştu biraz panik olmuştum çok sakinleştirdi ameliyata girerken tansiyonum tavan yapmıştı ameliyathane çok güzeldi herkes benimle konuşuyordu çok güzel geçti 3:42’de bebeğim doğdu ilk önce ayaklarına dokundum sonra yanaklarına dokundurdular çok güzel bir duyguydu benim olduğum hastanede eş sezeryana almıyorlardı hemşireden rica ettım hep fotoğraf çektiler hiçbir şey içimde kalmadı çok güzeldi gece 12’de yürüttüler ilk yürüyüş biraz sancılı sonrasında pek birşey yok Önce çekeceğiniz acıyı doğumdan sonra çekiyorsunuz sadece , gaz da yapınca diğer gün hastaneden taburcu edildim . Annem bir hafta yanımda kaldı şu an her şeyi kendim yapıyorum sadece gülerken bide öksürürken dikişler acıyor yoksa başka bir sıkıntı yok yani Sezaryen da olunca bir gün sonra ayaklan biliyorsunuz ben meleğimi sağ salim kucağıma aldım darısı sizin başınıza🤲🏻❤️