Mrvaydn18 Doktor amniyon sıvın azalmış seni haftalık takip edelim demişti. Bugun su gibi akıntım olmuş acaba amniyon sıvım mı bu? Çok üzgünüm. Doktor ne yapacak onu da bilmiyorum çünkü bu sıvı azalınca bebek tehlikeye giriyormuş sezaryen ile alırız demişti ama daha 33+6 haftalığız 😭 benim gibi olan var mı böyle?
Yalinn8 Mrvaydn18 o normal akinti da olabilir, azalip azalmadigini cihazla ölcuyolar canim biz anlayamayiz. Sen kontrolune kadar bol su ve bol havuc suyu ic, kati meyve sıkacagi al ve havuc suyu sık gercekten etkiliymis.
Kumral60 Mrvaydn18 Canim benimde az ama hiç kaçak yok o sekilde akintim oluyor ama normal anlasilmiyor bebeginin hareketlerini kontrol et kabul suyu ve deveci armudu tüket bol su iç.
Bozslanomur Mrvaydn18 anlarız cnm ben anlamıştm kızımda 👍🏻 Hatta doktora benm suyum gelio demiştim bakmamıstı bile su öyle az az gelmez birden boşalır demişti yollamıstı 1 hafta snra nrmal kntrolümde gittim suyun azalmıs haftalık takibe alalım dedi 😂
JeyranAhadova bende hiss etmemishdim, tuvalete gidince bile o an oluyormush bilmek olmuyormush. yarısı gitmish halda bende. ben yalnız amma bardak yarısı kadarın hiss etmishdim, bir kach gundur gidiyormush amma
Mrvaydn18 JeyranAhadova işte benim de su gibi akıntım olmuş acaba dedim bu amniyon sıvısı mı. Of çok üzgünüm 😭
Badesmom Havuç suyu iç armut ye çok hareket etme. Çok azalırsa müdahale edip ekleme yapabiliyorlar ama haftan iyi korkma
Mrvaydn18 Bozslanomur işte benim de az gelmiş ama tamamen su gibi yani o yüzden çok endişelendim. Peki sonrasında ne yaptınız? Doktor ne dedi ve kaç haftalıktınız?
Mrvaydn18 Kahramanlar ayy öyle mi çok şükür 🤲 yani bu erken doğum işi beni o kadar korkutuyor ki psikolojik olarak çöküşlerdeyim
Bozslanomur Mrvaydn18 bnm 32 de başladı belkide daha once ama bn 32 de fark ettm snra doktorda görnce haftada bir detaylı ultrsna gnderdi su ölçümü yapılıodu ilaç vs bsy vermedi snrada 36 haftamda birden bütün suyum geldi ve dogum oldu ama bn ısrarla 34 haftamda ciger geliştirci vurdurdum bana vurursak bi kaç gn harkti yavaslr flan dedi yapmadı baska doktora gidip yaptırdm bildim yani erken gelcgni iyiki yaptırmısım cnkü 36 da 2400 kilo dogdu ve küveze flanda girmedi cok şükür
Kahramanlar Şimdi 24 haftalık hamilelik var dr abisi erken gelince bu da erken gelecek dedi ben seni anlıyorum korkudan pek dışarı çıkıp yürümüyorum bile endişelenmen normal ama bebeği strese sokma tv izle kafanı meşgul edecek birşeyler yap
Ozdilserpl Canimm burdan yazma hemen doktorunu ara bence ben 5 şubat sali gunu 34+5 de kontrole gttigimde amniyon sivimin alt sinirda oldugunu sylemisti doktorum,dün duş alırken bi sivi akti idrarmi sumu anlayamadim 2 saat kdr bekledim snra doktora gittim muane etti biraz suymus gelen ve arrik haftada 2 kere kontrol sagliycaz yani su bebek icin hayati onem tasiyor mutlaka gitmelisin suan 35+3 uz.. yarin tekrar cagirdi