Kevsssim xEndless rica ederim ☺️ benim mayıs ortası görünüyor ama o kadar beklemeyebilir yaşadığım yer de biraz serin o yüzden 1-2 ay yenidoğan uzun kollu kullanırım. Sıcak bir yerde yaşıyorsanız 1 aydan sonra gerek olmayabilir sizin için
xEndless Kevsssim 😊😊 İstanbuldayım iklimlerın sağı solu belli olmuyor ama tahminimce sıcak olur nemde cok burada onuda hesaba katarsak.. Gerek olursa alırım artık tekrar
Kevsssim xEndless merkez yerdeyseniz gerek olunca halledilir ya benim yaşadığım yer köy gibi o yüzden eksik bırakmak istemedim 🫶🏻
Eliffffkkkkkk 35+1im son 2-3 gündür mide yanmasından uyuyamıyorum, ellerim ve ayaklarım şişti ve aşırı derecede vajinama doğru baskısı var inşallah 40a kadar beklemez 🥺
Kevsssim Eliffffkkkkkk 1 haftada bile zorlaşıyormuş ya bende 34+1 im daha bayramdan önceye kadar çok iyiydim ama son günler iyice sıkıştırmaya başladı sanki kaburgalarım bile sıkışıyor dönerken falan karnım açıyor. Ödem desen aldı başını gidiyor, kilo da öyle. Hayırlısıyla gelsinler inşallah 🌸
Kevsssim Rusapolat hayırlı olsun Rabbim tekrardan acısını göstermesin inşallah. Şu an kaç haftalıksınız
Kevsssim Melikesel1-seyler bizim de ev temizliğimiz kaldı şu an buzluk hazırlığı yapıyorum yavaş yavaş 🥲
xEndless Kevsssim Çok şükür merkezi yerdeyim civil ve e bebek var yakında gerekirse eşime vs aldırırım ınsalah
Eliffffkkkkkk Kevsssim aynen benimde o şekilde oldu bayramda kıyafet ve çanta işini hallettim iyi ki yapmışım, dönmek oturmak kalkmak her şey çok zor 2 3 gündür, inşallah sağ salim gelirler 😊
Kevsssim Melikesel1-seyler şunları yapacağım; Patatesli börek Peynirli börek Dereotlu poğaça Mini pizza poğaça Elmalı kurabiye Mantar kurabiye Mozaik pasta
Kevsssim Eliffffkkkkkk inşallahhh doğumdan çok korkuyorum ama geçen karnıma bir ağrı girdi o an doğurmak istedim demek ki gerçek sancılar geldiğinde doğum korkusu da gidecek🥹😄
Eliffffkkkkkk Kevsssim pozitif düşünelim pozitif olsun ben şöyle düşünüyorum en fazla 24 saat acı çekeceğim sonra hayatımızın en güzel parçası gelecek dünyaya ve o acı o an unutulacak 😊 kendinizi cesaretlendirin hep ben öyle yapıyorum 🫣
Kevsssim Eliffffkkkkkk inşallah öyle olur beni aslında doğumdan çok doğum sonrası korkutuyor dikişler, bebeğe bakamama vs 🥺