bkdusunenanne İki gündür karnımda adet sancısı gibi hafif hafif ağrı var, enfeksiyon akıntım da artıı, vajinama baskıda hissediyorum şuan sol tarafım belim ağrıyo normalmi 4 mayısa gün verildi sezeryan için erken doğum olmaz demi korkuyorum
obli bkdusunenanne yani enfeksiyon ağrısı da olabilir sancı da olabilir. Bir doktora gidip tahlil vermelisiniz ve nst ye girmelisiniz. Devam eden ağrı normal değildir.
queenanne1 bkdusunenanne merhaba bende 33+4 teyim tahmini doğum 5 mayıs gözüküyor. çok nadir gelip geçen sancı oluyor bende bel ağrısı hep vardı zaten fıtıklardan dolayı .. söyledikleriniz için pek bilgim yok ama bence yalancı sancılardır geçmeyen sancı olursa doktora gidin çok geçmiş olsun 💐
Busew queenanne1 bende aynı haftadayım ama sizin nasıl 5 Mayıs gözüküyor ? Çünkü her şey yolunda giderse en geç 12 Haziran dedi doktorum Sizin sezeryan mı olacak ?
queenanne1 Busew normal doğum bekliyoruz. ben şu an 38 oldum🫠 ultrason kağıdında yazan tarihi söylemiştim orada..dün kontrol günümdü bu hafta içinde gelebilir dedi doktorum