mervedemiirr Merhaba, Van’da yaşayıpta hastane ve doktor önerisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Devlet hastanesi de olabilir ordaki doktorlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Kbrrr002 mervedemiirr lokman hekim de Leyla çeliğe bir kere cinsyet için gitmiştim çok memnunum peki bende birşey sormak istiyorum Van da perinatoloji ye nasıl randevu alabilirim 100.yıla
derya14 mervedemiirr Devlet hastanesine 1 kez gittim pişman oldum. İçeri 5-6 kişi birden alıyorlar ve hiçbir açıklama yapmıyorlar. Herkesin yattığı yere yatıyorsunuz örtü hiç değişmiyor. Randevu saatimden tam 1 saat sonra sıra geldi. Bi daha gitmem dedim. Lokman Hekimde Ahmet Melih Akyol var ona gidiyorum ve memnunum 🌸
cemre- mervedemiirr Ayşenur Ezgi sancaklı Van bölge Hastanesi’nde ozel.doktorlara taş çıkartır,daha önce iki özel doktor takipliydim ama bu doktor hem bilgisiyle hem de ilgisiyle müthiş bir doktor
Kbrrr002 mervedemiirr hayır bir kere gittim cinsiyet için altı aylık doğum yaptım bebegimi kaybetmiştim şu an tekrar hamileyim riskli gebelik olduğum için Perinatoloji’ye gideceğim doktorum Perinatoloji ye sevk verdi doğum yapacak olsam Van da kesinlikle Leyla Çelik’e giderim doğumda nasıl bilmiyorum ama yani ilgisinden çok memnun kalmıştım
Btl_akkurr Semaa18 hayat hastanesi Gülsümm🦋 feyza kızıltan doktor var çok memnunum harika bir doktor gidip bir kere muayene olursanız zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız
mervedemiirr Semaa18 bende şuan tavsiye üzerine lokman hekimde leyla çelik’e gidiyorum. Ondan da çoğu insan memnun ve çok kalabalık oluyor. Ama testleri yapmak için devlette de bi doktorumun olmasını istiyordum 1 aydır asla devlet hastanesine randevu bulamadım çok sıkıntı.
mysweetgril1 Tuğba arasaral var gerçekten çok iyi bı doktor çok memnun kaldım özel küçük bı klinik ama çok ilgili tavsiye ederim
mysweetgril1 Semaa18 geçen yıl Ekim’de 1500 dü muayne kan vs devlette verip öyle gidiyodum şuan istanbuldayım o yüzden yeni fiyatları bilmiyorum
Btl_akkurr Semaa18 yok canım ya bizim çevre hepsi orada doğum yaptı Feyza hanımda benimde oraya yönlendirdiler hiç riske atmadım gittim iyiki de gitmişim ameliyattan sonra çok ilgilendi ekstra kaldığım sürece olsun çok ilgiliydi bana tek değil bütün hastalara öyle
mervedemiirr Kbrrr002 memnunum şimdilik ama doğum konusunda nasıl bilmiyorum o yüzden doktor araştırıyorum.
Kbrrr002 mervedemiirr Ben de doğumu Leyla Çelik de düşünüyorum da doğumda nasıl hiç bilmiyorum Leyla Çelik’te doğum yaparsanız Buraya da post açar mısınız Merak ederim doğumunu çok ilgili bir doktor çünkü
mervedemiirr Semaa18 Semaa18 ilk kan testlerimi sağlık ocağında verdim şimdilik hiç özelde kan vermedim