Kudenova Kızlar geçen 28+1 haftalıkken ultrasona gittiğimde bebeğin fl değeri 5.45 ti 29+5 haftalıkken gittiğimde 5.43 çıktı. Bu anormal bi durum değil mi? Ben eve gelince eşimin çektiği videoyu izledikten sonra farkettim. İçim içimi yiyo ya anlamadım gitti
ipekveatlas Kudenova bu ölçümler kesin değil bos yere kendini paralama bi mm ilerletse veya geri çekse farklı bişey ölçülüyo
Srp53 Kudenova bana da olmuştu böyle bir şey. Bazen doktorlar yanlış ölçebiliyor milimetrik hesaplar bunlar.
Kudenova ipekveatlas haklısınız yani biraz geride bırakmış çizgiyi sanki. plasenta ile ilgili bi sıkıntı falan mı var diye düşünmeye başlamıştım. Artık haftaya sorarım hocaya
ipekveatlas Kudenova yok canım gercekren dert etme kendine. benim oğluma kafa 3 hafta önde karın 2 hafta önde yok serviks uzunluğu düşmüş yok çentik var allahım neler yazmıştı doktor ultrason kağıdına deliye dönmüştüm internetten bakarak. hic biri olmadı hic biri.. bebek kilosu bile aşağı yukarı 500gram yanlış çıkabilir diyolar diğer ölçümler nasıl kesin olsun
Kudenova ipekveatlas haklısın zaten çok kısa sürdü ultrason. İnsanı korkutuyolar ya zaten hamilelik yeterince sıkıntılı bi süreç yazık değil mi bize. Bide emin emin konuşuyolar. Çok sevindim sizin adınıza allah analı babalı büyütsün💗