Papatyaaammm00 Kızlar 15 aylık bebeğim var şu anda 2 aylık hamileyim sorum şu ki geçen sene 2 defa tetanoz aşısı oldum bu gebeliğimde de olmam gerekir mi? Merak ettim.
Mrvsmt2502 Papatyaaammm00 2 sene içinde olduysanız olmanıza gerek yok bende bu gebeliğimde olmadım doğumdan sonra olacağım
yagmur_17 Papatyaaammm00 5 yil koruyuculugu var ama sen yinede doktoruna saglik ocagindaki ebene danişman daha dogru olur
Fatmadmr37 Papatyaaammm00 benimde 2,5 yıl oldu ilk doğumu yapalı şimdi 18 haftalik hamileyim yine 20. Haftamda olucam bende
Papatyaaammm00 yagmur_17 Sağlık ocağına uğradığımda soracağım merak ettim yaptıran var mı diye teşekkür ederim ❤️
Ozgekiz Papatyaaammm00 aşının koruyuculuğu devam ediyordur, olmanıza gerek yok. 5 yılda bir hamile olsam da olmasam da yaptırırım aşımı, 2009dan bu yana 😇
MinikBrokoli Bende aynı durumdaydım aşırı kararsız kaldım sonra baktım tek toz olduğu için yaptım çıktı aradan, çünkü burada gebelikte dönemin de üç toz yapanı görmüştüm.
Papatyaaammm00 MinikBrokoli İki doz için aramıştı sağlık ocağı ilk gebeliğimde onları oldum merak ettim tekrar olcakmıyım diye sağlık ocağındaki hemşire ve doktora danışıp buraya yine yazarım teşekkür ederim🌹