Eymnm Arkadaşlar sizce Mustelamı Bübchenmi? Bübchen e bebekte falan var mustelayı bulamadım bakıcaktım arasındaki farklara,kullanan memnun kalan varmı?
Ruvis Eymnm ben ikisinide kullanmadım ama mustela tercih etmeyi düşünüyorum. Bazı eczanelerde var bulabilirsiniz. Özel hastane çevresindekilerde oluyo genelde
ezos Eymnm hepsiburada dan mustela şampuan losyon bebe yağı çanta içind e 180 tl ye aldık kokusu harika losyon vıcık vicik his bırakmıyor yağı da aynı şekilde biz çok memnunuz sampuanini da az önce ilk defa kullandık bebisimizin gözü de yanmadi💙
Aliiss Eymnm mühendisinoğlu bübcheni yıldızlar listesinden kaldırmıştı birkaç çeşiti mevcut sadece bir tanesi kimyasal içermiyor diye
Sedagokkaya İki markanında farklı markalarını tercih ettim. ☺️ İnstagramda muhendisinogşu diye sayfa var içerikleriklerinden bahsedip bebek bakım ürünlerinde hangilerinin daha iyi olduğu yazıyor ben onlara bakarak aldım 🤗
Eymnm Sedagokkaya evet bende onu takip ediyorum mustela da karar kıldım fakat her yerde yok sanırım,acaba bübchen kullanan memnun kalan varmı🤗
Pregnantmom Eymnm trendyolda falan set halinde çantalı olarak satıliyor bakabilirsiniz ben o şekilde aldım😊
Salmanc Eymnm dermokozmetik ezcanelerde var mustela nın sayfasına girin şehrinizde hangi eczanelerde var bakın
Eymnm Pregnantmom oğlumda iki set chicco almıştım çantalı,o yüzden çantasız tek tek almayı düşündüm bübchene de bakınca kafam karıştı açıkcası hangisi diye düşünüyorum😊
Eymnm ezos oyyy maşallah Allah bağışlasın,mustela kafama çok yattı oğlumda chicco kullanmıştım çok memnundum fakat instagramda takip ettiğim mühendis var onda ve kimden duyduysam herkes mustela diyor denicem inşallah
Eymnm Kahramanlar galiba öyleymiş ben oğlumda kullandım bütün ürünleri ama çok memnundum kokusu olsun yapısı olsun bilemiyorum valla şimdide herkes mustela öneriyor kızımada onu denicem
doruknaz Eymnm mustela bence . kiz kardesimde yeni dogum yapti kullaniyor.gayet memnun .bende kullanacağım. eczanelerde bulabilirsin mustelayi
Sedagokkaya Detarjan bayb me sabun tozu Islak mendil bayb me Şampuan mustela yada bübchen Emzik temizleyici uni bayb Pişik bübchen Bebek yağı mustela Losyon mustela O listeye göre düzenledim ve bu şekilde aldım☺️ Sadece pişik ve bebek yağımız kaldı 🤗
tugbamehmetbaki Eymnm ben şampuan mustelema aldım birde nuk un kişisel bakım seti aldım(tırnak mak.firca,vb)