Arkadaşlar merhaba daha önce 1 düşük ve bir doğum yaptım 2.5 yaşında kızım var. 19-25 Şubatta adet gördüm sonrasında korunmayı bıraktım. 18 martta adet oldum tekrar ama ilk defa bir adetim ağrılı ve çok kanamalı geçiyordu. Sol kasığımda hafif bir baskı kıpırtı hissedince adetimin 8.gününde test yaptım pozitif çıktı. Bu arada normalde adetim 5-6 gün sürer. Neyse kadın doğuma gittim kan verdim beta hcg 216 çıktı altran muayene etti doktor kese kist kanama alanı vs hiç bişey yok dedi. 10 gün sonra gel bakalım dedi. Ama kanamam hala devam ediyor bugün 11.gün ve az da olsa geliyor. Dün yine kadın doğuma gittim bu sefer başka bir doktora. Yine kan verdim beta Hcg 485 çıktı. Yine doktor da aynı şeyleri söyledi bişey yok görünmüyor zaten kesenin görünmesi için betanın 2000 lerde olması lazım. Ama kanama olması ve sol kasığımdaki bu hafif ağrı,baskı, kıpırtı beni endişelendiriyo. Kendimi sağlıklı hissetmiyorum. Psikolojik olarak da etkilendim geceleri nefes alamıyorum sanki kalbim duracak gibi oluyorum. Yani bu kimyasal bir gebelik mi dış gebelik mi nedir anlayamıyorum. Başına daha önce bunun gibi bir şey gelmiş olan var mı? Beta Hcg nin yükselmesi gebeliğe işaret ama kanama olması kafa karıştırıyor☹️