Sehnur Aysegul466 ya teşekkür ederim iştr ilk gebelikte olmayınca böyle korkuyor insan 😊 doktora da çok güvenemedim ilk defa gittiğim için
Sehnur minussset hayır bu doktora ilk defa gittim bundan önceki doktor önde gidiyor ama sorun değil demişti
Birbenbirbebek Mervemth suan kafası nasıl peki.? Aaa evet kafası büyükmüş diyecek kadar farkediliyor mu ?
Mervemth Birbenbirbebek yok ya minicik kafası avucum kadar ama benim son 2 hafta gelişmedi bebek 39+3 te doğurdum
Mervemth Birbenbirbebek amin inşallah 🩷 ultrason ölçümlernde değişiklik oluyor mesela kilo 3400 çıkıyordu 3 kilo doğdu
Melissduru Sehnur anlamadım bende 8 10 Nisan gibi suni ile normal doğurturuz dedi doktor ama mümkün değil o zamana kadar duramam ben dursam bebek ne kadar daha büyüyecek bilmiyorum nolucak
ArasMom__ Sehnur bende en 36+2 de bebeğin kafasıda 38+0 doktor çokta büyük fark yok dedi iki hafta sonra bakacak normal doğuma uygunmj diye
Eylul41 Sehnur oglumun kafası 2 3 hafta önden gidiyordu. 25 gun once dogdu koca kafalı bir bebis beklerken gayet minnos bir bebisti bir sorun yok dr olabilir asil kucuk olmasi korkutur bizi dedi. 2 3 haftaya kadar büyük olmasi problem degil diyordu doktorlarim
Masal7778 Canım hiç korkma benimkinde 3 hafta önden gidiyordu beyin fonksiyonları normal olduğu için doktorum sıkıntı olmadığını genetik olduğunu söylemişti geçen hafta doğum yaptım bebeğimin kafası küçücük hiçte büyük değil seninde öyle olur
Ayca123 Melissduru benimde öyle 35+5 im 40 haftalık çıkıyo kafa milimlik fark bu siz anlamazsınız bile diyo da işte çatı önemli ordan geçebilecek mi falan stres
Melissduru Ayca123 banada sağlık sorunu yok dedi genetik olabilir falan dedi ilk çocuğum normal bunuda doğurursun ya dedi ama nasıl doğururum bilmiyorum birde tüm doktorlar aynı konuşmuyor çok tedirginim🥺