hatice_aygun2 iknrkc ne alaka ya millet kafayı yemiş 😁sütten kesilecek daha Bi çocuk yokki ortada 😁takmayın böyle hurafelere kafaya
Ebruaselliya iknrkc belkide biryerlere uzandiginda tehlikeli oldugundan yada ayaklarını suda üşütmenden kaynaklı birseyler anlatmak istemistir ne güzel söylüyor iste dilkat et diye…
Ozgekiz iknrkc olsun ineklerde çok süt var onları kullanırız deseydin 🤷🏻♀️ ay bu büyükler ve insanın içine kaçırdıkları üzüntüler
queenanne1 iknrkc hahahaah🤣🤣 ya ne alaka Allah aşkına bu eskiler de nerden saçmalasak hangi batıl inanca inansak şaşırdılar çok komik geliyor boşverin hiçbişey olmaz🤣
Edasusari iknrkc ağır iş yaptığını görmüş belli ki senin iyiliğin için söylüyor. Ağır işler yapma. Bi yakınım sırf bu temizlik yüzünden bebeğini kaybetti. Bu süreçte dikkat etmeniz gerekir. Yine de Allah korusun
Anneadayii_ iknrkc bu bizim kültürle alakalı galiba ya millet amuda kalkıyo son aylarında ama yinede içi rahat etmiyo insanın tabi sen kendine dikkat et
Yogurtlupilav iknrkc yok yahu ne alakası var, kendinizi fazla yormadan rahatça yapın işinizi gücünüzü
Sedaaaamm iknrkc yok daha neler 😄😄 inanma aşkım bak ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren dip bucak temizlik yaptım hep valla bebem maşallah çok şükür foşur foşur emiyor 😄
KumpirsMom iknrkc benimkide gel benimkileri sil diyor laf altından sürekli oralı bile olmuyorum 24 haftalığım zaten kendi evimi zor yapıyorum