Pimpirimannesi Melikekyy o sancı anında varya isterlerse her yerini kessinler asla hissetmiyorsun. Ama bu kişiye özel bişey bebek kilosuyla değilde senin vücudunla alakalı. Doğru ıkınmayla kesisiz doğum mümkün. Ben ıkınamadığım için epizyotemi kesisi attılar
Hmdylvc Meryeli göğsünüzün altı bomboş olmuştur. Gobegin aşağı indiğini aynada çok rahat farkedebilirsiniz. İnanılmaz ağrım var şuan. Sancı olsa bele ara ara vururdu. Şuan sürekli bir ağrı var belimde, arada kasikarima da vuruyor. Ama bıcak saplanir gibi değil. Adet sancısı gibi. Yatamiyorum bile ağrıdan 🙈🙈 galiba benim de yaklaştı. Hissediyorum 🙈🙈
Meryeli Hmdylvc yani gerçek doğum sancısı demek aslında regly sancısının daha şiddetlisi gibi demek değil mi ? Evde karşılarken de böylr ayırt ederim. Benim şuan yaşadığım şey şu oluyo, kuyruk sokumumda ağrı, bir de özel bölgeme saplanan bıçak gibi anlık sancılar oluyo sık sık ama günde mesela 15 kere gibi en az
Hmdylvc Meryeli evet kesinlikle öyle, ilk vaslarda o şekilde basliyo. Adet sancısı sadece kasiğa vururken doğum sancısı belden basliyo. Ve belli aralıklarla oluyo.
Hmdylvc Meryeli hayır daha da şiddetlendi. Belim kopacak gibi. Karnım da çok sertleşti kasık bolgeme ağrı giriyo ara ara. Bı duşa giricem şimdi. Mümkün değil uyutmayacak. Hala dinmezse gidicem hastaneye 🙈🙈🙈
Meryeli Hmdylvc ayy Allah kolaylaştırsın tüm sancılarınızı hafifleterek bebeğinize sağlıkla göz aydınlığı ile kavuştursun 🥹 çok heyecanlı ve mutluluk verici aslında 💖 karnınız bahsettiğiniz gibi indi mi ?
Hmdylvc Meryeli, evet güzel ve tatlı telaşlar, sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza. evet, baya düştü. Bomboş göğsümün altı 🙈🙈
Diki minegkaya kilo icinde hic uzulmeyin, eskisinden daha da zayifladim, gitti yani hepsi. Su an ikinciye 32 haftalik hamileyim, yine kilo aldim, (eskisi gibi degil ama guzel aldim😅) yine normal dogum olcak nasipse, yine vercem kilolari 🥳