caramel Adet gecikmemin 4. Günündeyim İlk betayı adet gecikmemden 1 gün önce verdim 24 martta:74 çıktı beta Kanıda 26 martta: 145 3 kanıda 28 martta: 381 kimyasal riski hala varmıdır ?
Miniginannesiiii1111 caramel 100 den sonra bence o ihtimal kalkar çünkü beta çok yükselmez kimyasalda en fazla 20 olmuştu benjm mesela
Lilo128 benimde adetimden 2 gün önce 24 martta değer 11,49 26 martta değer 33,14 birde buakşam vereceğim sonucu yazarım
Ozlmm5 Miniginannesiiii1111 bu ay bende kimyasal geçirdim en yüksek 115 çıktı sonra düştü yani 20den sonra yükselebiliyor
Hulya_Bal Lilo128 Ozlmm5 Kizlar 35 yasimdayim 2.5 yillik evliyim geçen yil 17. Haftalikken bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve bir onceki hafta su azligi var demişti dr.Ilacla doğum yaptım ve kurtaj oldum. Bir kac ay sonra dr kontrolünde amh yumurta rezerv degerim 0.65 dusuk cikti tup bebeğe yonlendirildim. Evrakları tamamlayıp Aralıkta baslayacaktik ama o ay kimyasal gebelik yaşadım değerlerim 41/56/40 cikti sonra kanamaya attım.Tup bebegi subata erteledik. Ocak ayinda ise Rabbimin mucizesiyle hamile olduğumu öğrendim kan sulandirici ve dusuk onleyici kullaniyorum ve şuan 17 haftalığız bir oğlum olacak.Kayiplar insanı mahvediyor ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki anne olma duygusunu tekrar yaşattı bana umudunuzu kaybetmeyin ve dua edin Rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insallah.Sizinde yüzünüzü güldürsün .Aminn🤲
Miniginannesiiii1111 Ozlmm5 100 den sonra ihtimal düşüyor demişim arkadaşın değerine göre 300 kusur olmuş ya hani 🥹
Lilo128 Hulya_Bal çok teşekkürler güzel dilekleriniz için Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah 🙏🏻
momBg canım bende de şuan beta yavaş artıyor sanki sende yaşamışsın sanırsam nolur hatırlıyorsan eğer rakam olarak beta değerlerin nasıldı ? Benim iki gün önce 92,5 Bugün 135,2 Aklım karıştı ve bu anı 2.5 yıldır bekliyorum aşırı derecede stres oldum