feynnur Seyma0323 erkenden yapınca yıkayıp kaldırınca tekrardan yıkamaya gerek kalmaz değil mi ? Ben 29 dayım ama evde boşum yapabilirim ama tekrar yapmamak için bekliyorum
Seyma0323 feynnur ben tum esyalari aldim canim henuz yıkayip utulemedim ama önceki gebeliğimde 27 haftalıkken herseyi yıkadım utuledim yerleştirdim toz vs olmadi. Hata dalinin katı sabunu aldiydim iki parçaya böldüydüm dolabına koyduydum güzel koksun diye
Ftrhn Seyma0323 yaaaa 😢🥹 maşallah size. Ben çalışıyorum ondan yetişmedi birazda artık Bayram dönüşü izne ayrılınca yaprım nasipse
Ftrhn Birbenbirbebek ikinci de aynı cinsiyet mi canım o yüzden olabilir ama yinede mutlaka bir hazırlık istiyor ya 🙈 ben mi çok telaş yaptım bilemedim
Ftrhn danla2711 yok çok şükür hatta bayram önü diye bugün gittim kontrole. Her şey yolunda gidiyor çok şükür. Ben de bayram dönüşü ilk işim kıyafetleri yıkayıp hazırlayım diyorum bide hastane çantasını. En önemlisi o sanırım. Hastane çantasına hemşireye verilcekler de neler vardı unuttum ben 🙈
danla2711 Ftrhn ayy çok normal insanın beyni hamileyken yok oluyor valla bende herşeyi unutuyorum😂😂 altlı üstlü takım 1 tane zıbın 2 bez diyorlar ama bence 1 bez yeterli çorap eldiven şapka battaniye ben bu kadar diye biliyorum🥰🥰
Senanur07 Ftrhn kısakol zıbın, yeni doğan takım(alt, üst, şapka, eldiven) çorap, bez, müslin battaniye
Borttee Ftrhn yine sen benden iyisin 😆benim bir de ilk doğum tecrübem de yok ama hallederiz daha var zaman (kendimi avutma şeklim)
Ftrhn defnevedoruk hhaha rahat insan olmak istemişmindir hep böyle okuyunca rahatlıyorum teşekkür ederim 😂😄
FtmaGlr Ftrhn Bizim de kıyafetler vs ekstra park yatak hazır ama odası için bekliyorum gelince ilk işim yıkayıp ütüleyip yerleştirmek olucak temizlik için de artık yapamıyorum birde ev dubleks iyice zorluyor ayda 1 birini almayı düşünüyorum bebiş gelince 15 günde 1 birinin gelmesi şart 🥲 gören ikiz sanıyor ama değil karnım çok çıktı iş yapamaz hale geldim özellikle sırt ağrılarım bel ağrılarım başladı