Nihal35 Serencakarli hım iyimiş sag salim kucagına almak nasip olur inşallah canım bende 16 haftalık kızımız olucak karataşa gidiyorum mendereste oturuyorumm
Nihal35 EceKndkci maşallah rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin insallah bende karataş evrim hanıma gidiyorum canım
EceKndkci Nihal35 rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah canım o yolda eğlendirmesin kimseyi🙏🏻🙏🏻
SuSerkan 14+1 az sonra 2 olacağız ☺️ Ultrasonda baya önden gidiyoruz ama kızım olacak ikili taramada öğrendim ☺️🙏
Gmze89 Nihal35 egepolun yeni dogan unitesi cok guzel benim doktorumda cok iyi benim erken dogum riskimde var 22 haftadan beri gozetim altindayim 32haftalik oldum 10 haftadir falan yatiorm doktorum saolsun herseyi anlatio ve ince detaya kadar bakio
Depresif_polyanna srpaca canım ben nette çok şikayet okudum ondan cesaret edemedim gitmeye. 1 tane ameliyathanesi varmış bi de. Şimdilik su hastanesine gidicem
srpaca Depresif_polyanna sen neredesin canım ben normal Doğum çok istiyorum nasip olursa da Doğumdan ziyade burayı asıl tercih sebebim yenidoğan yoğun bakımı oldu
Depresif_polyanna srpaca menderesteyim ben. Doktorum vardı ama maddi olarak yetemedik değiştirmek zorunda kaldık.