Nihal35 Gmze89 bende egopolden kimsenin memnun olmadıgını duydum senin memnun olduguna sevindim rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Gmze89 Nihal35 egepolun yeni dogan unitesi cok guzel benim doktorumda cok iyi benim erken dogum riskimde var 22 haftadan beri gozetim altindayim 32haftalik oldum 10 haftadir falan yatiorm doktorum saolsun herseyi anlatio ve ince detaya kadar bakio
Nihal35 RumeysaAkd benimde 16 haftalık bizimde kızımız olucak inşallah cabım karataşa gidiyorum bende
Nihal35 bebekteyaparimkariyerde maşallah bende 16 haftalıgım canım karataş evrim konyalıogluna gidiyorum bende kızımız olucak nasip olursa
Nihal35 Crnn3871 maşallah canım çok az kalmış rabbim bian önce kucagına almak nasip olur inşallah benimde kızım olucak nasipse
Crnn3871 Nihal35 amin canım oy maşaallah hayırla doğsunlar inşaallah 🤲🏻🧿zaman gecmiyo ama insan sabırsızlanıyor kavuşmak için miniklere 🥰
Nihal35 Selennnnn merhaba canım maşallah rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin bende 16 haftalık kızımız olucak inşallahh
Selennnnn Nihal35 maşşallah hepimize sağlıkla huzurla gelsinler inşallah 🙏 bu arada bende karşıyakada yaşıyorum . Medicalpark hastanesine gidiyyorm .