Guzelanne56 babyandmommy Ben gitmeden önce hocaya sormuştum dinen herhangi bir sakınca olmadığını söyledi, Şöyle ki ben kendi oğlumun mezarına gitmiştim psikolojik olarak çok etkilendim ve birkaç gün sonra da hastanelik oldum kanamayla yatışım yapıldı. Dinen bir sakınca olmuyormuş ama psikolojik olarak sizi ve Bebeğinizi etkileyecekse erteleyin. Ben karnımda kızım hamileyken oğlumun mezarına gittim bir hafta hastaneye yatmam gerekti psikolojik olarak çok stresli oluyorum oğlumun yanına gittikten sonra Daha da hamileyken eşim beni götürmedi
[silindi] Batıl inanç kaynaklı bence niye gidilmesin ki veya annenin psikolojisini etkiler diyedir hani en fazla. Ben eşimin annesinin mezarına 4 kez gittim bir şey de olmadı yani bence hurafe o tür şeyler
babyandmommy [silindi] haram ve ya günah değilmiş ama psikolojik olarak gidilmemesi gerekiyormuş galiba ben de anlamadım
babyandmommy Guzelanne56 ben kayınpederimin dedemin babaannemin mezarlığına ziyarete gidecektim etkilenmem ama bilemedim simdi
MinikBrokoli Batıl inanç mı artık yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum ama , hamile iken giderilmez diye duydum ve gitmedim hiç, açıklamasıda vardı da unuttum şu an
anneoluyorumm13 babyandmommy bayramda memlekete gitseydim babanemin annannemin mezarına giderdim ben beni psikolojik olarak çok etkilemezdi diye düşünüyorum ☺️
Guzelanne56 babyandmommy Allah razı olsun canım etkilenmeyecekseniz gidin bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama çok yakını çok etkileneceğini biriyse de erteleyın
zynpknt babyandmommy evinizden ettiğiniz dualar da orda yatan insanlara ulaşır gidip de üzülcekseniz gitmeyin bence gidilmez diye bişey yok ama ben gidince günlerce aklımdan çıkmıyor o yüzden gitmeyi düşünmüyorum oturduğum yerden duamı ediyorum 🌸