Nursotu orkidemm_ siz kullandınız mı peki bir faydasını gördünüz mü bide sadece PCos olanlar mı kullanabiliyor
orkidemm_ Nursotu ben inofolic toz Saşe kullandım sonra gaynopol kullandım omega 3 içerikli Q10 da kullanabilirsiniz omepa Q10
Nursotu orkidemm_ evet ya haklısınız bu sefer de çok arada kaldım inofolic mi jugamor mu ocean mı diye hepsi aklıma yattı şuan 😌 sadece zararı olur diye alıp başlayamıyordum ama hemen hemen herkes kullanıyor gördüğüm kadarıyla
Minnaksurpriz Nursotu evet pcos var ama yumurta kalitesini etkileyen bi şey zaten inositol illa pcos olanlar kullanıcak diye bi şey yok doktorunuz tavsiye ettiyse kullanın mutlaka🙏🏻
Nursotu Minnaksurpriz birinden başlayayım o zaman jugamor baya tavsiye etti doktorum onunla deneyeyim şansımı dua edin Banada lütfen 😕
hayal_tanem Infolic combi sadece pcos olanlar mı kullanıyor amh düşüklüğünde yumurta kalitesini arttırmak için de kullanılır mı?
Betulceeblog Nursotu Adet olduğun günden başlayın kullanmaya. Bana doktorum günde 2 kez kullandırdı 12 saat arayla bende sabah kahvaltıdan sonra bide gece yatarken kullandım