Meltemyk Meryemm46 7 şubatta ben adet oldum daha olmadım o kadar geciktim ki sonra hamile olduğumu öğrendim sanırım geç döllenme
Meryemm46 Meltemyk cnm senin test hemen mi çıktı yoksa benim ki şöyle hemen golege gözüktü sonra böyle hal aldi
Meltemyk Meryemm46 aynı böyle çıktı seni ümitlendirmek istemem ama bence direk yap var sende ağrın falan var mı karnında belinde gpgsunde falan ay heycanlandım walla
Maviss718 Meryemm46 gayet güzel benim belli bile olmuyordu testte çok acayip az dı şuan kucağımd 5,5 aylık🌸
Innerglow Meryemm46 bence kan ver tatlım gayet net hangi marka test acaba bide bazı arkadaşlar bir gün yapıyor negatif ertesi gün pozitif oluyor
Meryemm46 Innerglow ben bu zamana kadar hep negatifti aldırmadım eşim aldığı gün yaptım test böyle çıktı baklmm aldım Dr gidicem ayın yedisine verdi ozamnaa kadar olmasam var dememktir
Meryemm46 aryasal3429 birde testlerim hep böyle çıkıyor daha adet olmadım yani hiç kop köyü çıkmıyor neden acaba
NsnrSrny42 Meryemm46 test bozuk sabah ilk idrarla bi test yap istersen çok daha net sonuç alırsın. Bide erken gebelik testi yaparsan emin olursun canım