Gazelllll Ben balık habı , dekavit , feramat , birde suda eritilen magvital magnezyum oluyor . Şimdi tüm vitaminlerim bitti . Kullandım hepsini 21 haftalık gebeler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar
Gazelllll Yuuki hiç bitirip doktorun tekrar yazdırdığı oldu mu ben çok kilo almaya musaitim baya aldım da ondan çok kullanmak istemiyorum yeni bitti vitaminlerim tekrar verir diye korkuyorum açıkçası iki gün sonra küsmem var
Aydnkynk Gazelllll iyide onları bittikçe tekrar alman gerekiyo zaten kullanman gerek dönem bitince doktor kes artık o hapı vs içme diyo
Yuuki Gazelllll Bana doktor önerdi yazmıyor kendin alıyorsun yazdıklarını kullanmak istemedim ilk gebeliğimde bunu kullandığım için aynısından devam etmek istedim o da kabul etti
Aydnkynk Gazelllll devlete gidiyorsan sağlık ocağında yada hastanede yazdırabilirsin benim özel direk eczaneden alıyorum
Gazelllll Aydnkynk benimde özel hastane muane günü yazdırırım artık çok kilo aldırdı bana vitaminler vitaminleri almama rağmen dişlerim hep sızladı ağrıdı anlamadım bu işten bir şey 😔
Gazelllll Aydnkynk bende çektim bile 30 yaşımda ikinci çocuğumda ilk dişim gitti diğerleri de sızlıyor anlamadım