Gulhan2692 nuran34 canım benim var gebelik sekerim 24.haftadan beri diyet yapıyorum ölçüm yapıyorum evde iyi gidiyor değerlerim şuan 37 haftalık olucaz 36da kontrolüm vardı 2700gramdi bebeğim. Doktora doğum şeklini sordum şeker olduğu için sezeryan olma ihtimali varmı diye doktorum genel olarak şekeri olanların bebekleri iri ve kilolu oluyor 4 kiloyu geçtiği durumlar oluyor o zamanlarda sezeryan oluyor dedi, ama senin suanlik bebeğin gelişimi kilosu iyi haftasiylada uyumlu gidiyor normal gözüküyor dedi. Bebek 4 kiloyu geçerse iri bebek olursa doğumda anneyi bebeği zorlayıp riske atmıyoruz dedi
Annesininbalbocugu nuran34 Benimde gebelik şekerim vardı Son zamanlarda düzene sokmustum diyet yaparak fakat diyeti bırakınca yine çıkmıştır büyük bı ihtimalle Benim bebişimde 4 kilo 56 cm doğdu maşallah benim tosunuma ❤️🤗
nuran34 Gulhan2692 maşallah iyisiniz. Valla ben dünden beri hastanedeyim getirdikleri dışında yemek yemiyorum insülin tedavisi uygulanıyor.ama yok hiç düşmüyot.35 haftadayım 34te 3100 gr dı bebek :( napıcam bilmiyorum
Gulhan2692 nuran34 kuzum çok gecmisler olsun inşallah düşer de en kısa zamanda çıkarsınız senin elinde olan bi durum değil ki tedavi iyi gelir umarım Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebişine
Fatmadamlasimay Benmde gebelik şekerim var ve iri bebek diyo doktorum 31. Haftamda 2300 önde gidiyo demişti doktorum salı günü bi daha gidicem bakalım nolcak
Ellaynagme Gebelik sekerin var diye normal dogum yapamazsin diye bisey yok. ki bi diyet izliyorsan seker seviyen normalse neden iri bebegin olsun ki. Zaten bunlar olmasin diye bogazini tutuyosun. Benimde gebelik sekerim var amma doktorum normal dogum tabikide yapabilcegimi soyluyor. Suanda 32 haftaligiz ve bebegim normal kilo sinirlarinda