Patiseverana Kızlar merhaba değişik bir soru olacak ama hamileyken motosiklete bindiniz mi hiç bir zararı var mıdır biliyor musunuz doktora sormaya fırsatım olmadı da 😃🙄
Ozgekiz Patiseverana ben doktoruma sordum geçen hafta bisiklete binebilir miyim diye 🥰 binebilirsin dedi. Ama yolculuk gibi değil de zevk için, azıcık doğa fotoğrafı çekeyim diye istemiştim. 9 haftalık gebeyim (riskli)
Turuncukadin Patiseverana benim arkadaşıma doktor kullanma motor demiş o yüzden arabaya geçti ama bilemiyorum tabi
Han23 Patiseverana ortalama 2 buçuk aylık olana kadar bindim daha sonra hiç binmedim kendi tercihimle ,binenler var tabii. Bindiğim süre zarfındada eşim çok dikkatli kullandı kasislere ve çukurlara dikkat etmek gerekiyor 🤷♀️doktorumda bu şekilde söylemişti ama bana yinede riskli geliyordu tedirgin biniyordum sonra binmedim zaten dediğim gibi
Glhayat_54 Yani şöyleki motorla dağa, bayıra ,yaylaya gidersen tabi riskli olur o yollarda😂 ama normal bi asfalt kullanımı olursa sorun olmaz bacak açarak değilde, yan pozisyonda oturursan dahada güvenli olur tabi kaskımızıda takıyoruz 😂🤗
SuEr_Tu1512 Glhayat_54 Ayy ben köyde yaşıyorum, daha sabah tarlaya gittim traktörle birde ben sürüyorum 😂🤭 Rabbim korusun evlatlarımızı🙏
Patiseverana Ozgekiz Ozgekiz ya ben de çok uzağa gitmeyeceğim de yine risk diye eşim annem falan korkuyor 😃
FtmaGlr Patiseverana Benim motorum vardı 250 cc ilk 1-2 ay kullandım sonra istesem de kullanmak istemedim bebeği hissedince sattım motorsikletime artık araba ile hallediyorum işlerimi
Daisyys Patiseverana Ben de arada biniyorum. Dikkatli kullanıldığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
Ozgekiz Patiseverana ben normalde de binemem motorsiklete 😄😄😄 aşırı korkarım bisikletten de motorsikletten der🙈🙈🙈 bisiklete binisimi görsen aman aman 😄
Han23 Patiseverana mecburi değilse çok binmemek lazım bence plesanta durumu da varsa daha dikkatli olmak gerekir 🤍